MESA Personeli 40. Yıl’da Yılbaşı Balosunda Buluştu



MESA personeli, 40. kuruluş yılında Sheraton Hotel Convention Center’da düzenlenen personel yılbaşı balosunda buluştu. Erol Evgin ve Işın Karaca’nın sahne aldığı yeni yıl balosunda, MESA’ya hizmeti geçenlere plaket verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “Geleneksel hale getirdiğimiz yeni yıl balolarının bu yılki çok daha farklı ve özel. Çünkü bizler bu yıl, 40 yıllık bir marka olmanın ve geride bıraktığımız yıllara gururla bakmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Aile şirketi olmadan, aile olmayı başarabilmiş bir markanın tek sahipleri” olduklarını belirten Boysanoğlu, MESA’nın öncülük yaptığı inşaat sektörüyle de sınırlı kalmadığına da dikkat çekti. Boysanoğlu, “MESA, yaşamın pek çok alanında iz bırakan değişimlere adını verdi. Bugün yaşama kattığı ilklerle, faaliyet gösterdiği her alanda elde ettiği başarılarıyla, konutta yarattığı marka kavramın ötesine geçip, güvenli, kaliteli ve mutlu yaşamı ifade eden bir marka haline geldi” diye konuştu.

Boysanoğlu’nun konuşmasının ardından MESA’da 15, 20, 25, 30 ve 40’ncı yıllarını kutlayan çalışanlarına plaket verildi. Kurulduğu günden bugüne MESA’ya emeği geçen MESA Mesken Sanayii A.Ş kurucularından ve Üst Kurul üyesi Mehmet Vecdan Tokatlı ile Genel Müdür Danışmanı Mehmet Akgün de, '40’ncı Yıl' plaketleriyle onurlandırıldılar. Vecdan Tokatlı plaketi eşi Ülkü Tokatlı’dan, Mehmet Akgün de plaketini eşi Nevin Akgün’den aldı.