Metrekare Rug Art'dan Ödüllü Halı



Dünyaca ünlü halı tasarımcısı Jan Kath’ın özel tasarım el halılarının Türkiye distiribütörlüğünü yürüten Metrekare Rug Art, Jan Kath’ın 'Carpet Design Awards 2008'de Premium kategori "en iyi modern tasarım" ödülünü alan Roma Vendetta halısını Maçka’daki showroomda sunuyor.

Metrekare Rug Art, kendi tasarımları ile yarattığı özgün halıların yanı sıra, tüm dünyada, halı sektörünün iz bırakan ünlü halı tasarımcısı Jan Kath’ın özel koleksiyonlarının da Türkiye distiribütörlüğünü yürütüyor. Metrekare Rug Art, Jan Kath’ın, 'Carpet Design Awards 2008'de "en iyi modern tasarım" ödülünü alan Roma Vendetta adlı halısını Maçka’daki showroomunda sunuyor. 15 ülkeden 148 tasarımın yarıştığı, finalde 30 tasarımın kıyasıya rekabet ettiği 'Carpet Design Awards 2008'de Jan Kath, Boro koleksiyonunda yer alan eşsiz halısı Roma Vendetta ile Premium kategoride "en iyi modern tasarım" ödülünün sahibi oldu.

İpek, ısırgan otu ve Tibet dağ yünü ile dokunmuş olan Roma Vendetta, jüri tarafından "dahice işlenmiş üstün bir dizayn" olarak nitelendirildi.

Ürünlerinde, kanserojen madde içermeyen İsviçre boyası, kök boya, ipek, Tibet yayla yünü, yeni zellanda yünü, ısırgan otu lifi, kenevir lifi gibi farklı ve doğal malzemeler kullanılarak ürettiği tasarım harikası halılar, Metrekare Rug Art’ta kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.