“Middleist”; İstanbul’un Merkezinde Yeni Bir Yaşam Alanı



Site yaşamının her geçen gün daha cazip hale geldiği İstanbul’da, şehir merkezlerinden uzak birçok proje hayata geçiyor. Bu yaklaşımı değiştiren, 27 yıllık geçmişi ile birçok başarılı çalışmayı hayata geçirmiş olan Ortadoğu Group, Middleist projesi ile şehrin tam ortasında ama kent kargaşasından uzak yeni bir yaşam tarzı sunuyor.
Kentsel dönüşüm süreciyle birlikte Avrupa’nın ve dünyanın en modern şehirlerinden biri olma yolundaki İstanbul’un gözde merkezlerinden Şişli’de, şehrin içinde ama karmaşasının dışında konumlandırılan Middleist, çağdaş mimarisi, peyzajı, sosyal alanları gibi birçok özelliği ile farklılaşıyor.

İstanbul’un merkezi Şişli’de boy gösterecek olan Middleist, toplam 182 daireden oluşuyor. Eksiksiz bir teknolojik altyapıya sahip olan, en küçük detayın bile düşünüldüğü projede, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+2 (dubleks) daireler, aile ortamının huzurunu sunuyor.

Perpa İş Merkezi’ne 150 metre, Memorial Hastanesi’ne 125 metre, TEM Otoyolu’na 700 m. ve E5 Karayolu’na 500 m. uzaklıkta olan Middleist, İstanbul’un merkezinde huzur ve keyfin birarada olduğu bir yaşam sunarken, oturanlarına trafiğin artık sorun olmaktan çıkacağı bir yaşam vadediyor.

Göz alıcı çevre düzenlemesinin yanı sıra, yerleşim alanının altında konumlandırılan her daire için 2 araçlık kapalı otopark, göz zevkinize ve rahat kullanıma hitap eden ferah odalar, çocuk kreşi, marketi, spor alanları, fitness ve güzellik salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, proje yer alan detaylardan sadece birkaçı.

Detaylı bilgiye www.middleist.com adresinden ulaşılabilir.

Ortadoğu Şirketler Grubu
Ortadoğu Şirketler Grubu, geniş ufku ve enerjisi ile 1981 yılından bugüne, çok kısa zamanda büyüyerek Türkiye’nin büyük şirketler topluluğu haline gelmiştir. Grup, 1987 yılında inşaat, 1998 yılında Orat Saç Demir Sanayi ve Tic.Ltd. Şti. adı ile enerji, 1981 yılında 25 araç ile nakliyat, Özgür İthalat ve İhracat ile gıda, 1987 yılında endüstri ve 2002 yılında Başak Sigorta A.Ş. ile A grubu acentecilik sözleşmesi imzalayarak sigorta sektörlerinde faaliyet göstermeye başlayarak, Türk ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunan lokomotif şirketlerden biri olmuştur.

Ortadoğu Şirketler Grubu’nun misyonu, uluslararası kalite standartlarında hizmetler ile hedef ve ilkelerinden taviz vermeden faaliyet gösterdiği her alanda kalite üretmek, ülke ekonomisine ve toplumun refahına katkıda bulunmaktır. Grubun vizyonu, varolan yatırım alanlarında geliştirici bir rol oynamanın yanı sıra yeni yatırım alanlarında da her zaman öncü güç olabilmektir.