Miele W1 ve T1 Prestij Serisi; Çamaşır Bakımının Geleceği



Miele W1 ve T1 serisi, akıllı program çeşitliliği ve konforlu kolay kullanım özellikleri sunuyor. Kanıtlanmış sağlamlık ve dayanıklılık özelliklerini taşıyan kalite anlayışı, yenilikçi fonksiyonları bir araya getiriyor.

W1 çamaşır makinesi - WMV 960 WPS

CapDosing

Konforlu tek kullanımlık kapsüller: Özel çamaşır deterjanı, yumuşatıcı veya leke giderici (booster) tek kullanımlık kapsüller özel çamaşırlarınızı güvenle yıkar.

SteamCare

Ütüleme sürecini neredeyse gereksiz kılıyor: SteamCare kumaşlarınızı yıkama aşamasında düzler ve canlılığını  korur. Buhar sistemi sayesinde ütü ihtiyacı %50 azalır.

PowerWash 2.0

Tasarrufta devrim: Çamaşırlar, A+++ enerji sınıfı değerlerinde %40 daha ekonomik biçimde yıkanır. Özellikle az çamaşırların yıkandığı ve 3 saatin altında çalışan programlarda tasarruf sağlanır.

Çamaşır Yıkama Asistanı

Her zaman en doğru öneri: Yıkama asistanı ile çamaşırların türüne, rengine ve kirlilik derecesine göre en doğru program seçilir.

Termo Petek Dokulu Kazan

Daha hızlı mükemmel bakım uygulanan çamaşırlar: Kırışıklık giderme sistemi ile çamaşırlarınız kazan içinde  yıkama esnasında düzleştirilir.

TwinDos

Hiç olmadığı kadar temiz: Devrimsel 2 aşamalı sistem veya diğer sıvı deterjanlar ile dozajlama otomatik sağlanır.

W1’in diğer özellikleri

Enerji Tasarrufu: Şimdiye kadar verilen A+++ enerji sınıfı değerlerinden 3 saatten az bir sürede çamaşır yıkama işlemini tamamlayarak %40 daha da az enerji harcar.

ProfiEco Motor: Miele ProfiEco Motorlar ile daha güçlü, daha sessiz ve daha tasarruflu yıkama gerçekleşir. Bakım gerektirmez.

Program Yönetimi: Kişisel taleplerinizi Miele düğmeye basıldığında uygulanabilecek 5 program seçeneği ile karşılar.

TouchTronic: Kullanıcıyı yönlendiren, yüksek kalitede dizayn, sezgisel operasyon: Seçkin kullanıcı arayüzü, kolay kullanım ve temizleme. Yıkama asistanı, Home tuşu ve info tuşu gibi ek fonksiyonlar.

Leke Opsiyonu: Her leke farklıdır: Bu gibi durumlarda lekeli çamaşırlarınızı farklı leke çeşitlerini sunan Miele yıkama programlarına teslim ediniz. 3 leke çeşidi bir arada seçilebilmektedir.

Yük Tanıma ve Dozaj Önerisi: Prestij modeli ile yeniden gündeme gelen yük tanıma ve dozaj önerisi yüklemeyi belirleyip doğru dozajın uygulanmasını sağlar. Yükleme sensörü yerine 3D manyetik alan sensörü kullanılarak eskisinden çok daha iyi ve kesin sonuçlara ulaşılır. Cebinizi ve çevreyi korur.

T1 kurutma makinesi - TMV 840 WP

SteamFinish: Mükemmel bakım uygulanan çamaşıra daha hızlı erişim: Su buharı ve ısı kumaşlarınızı henüz kurutucu içindeyken düzleştirir.
Enerji Tasarrufu: Isı pompalı kurutma makineleri en yüksek tasarruflu enerji sınıfı değerlerine sahiptir. Öyle ki yeni prestij modelimizin enerji sınıfı A+++ enerji sınıfıdır.

Perfect Dry: Daima mükemmel kurulukta: Perfect Dry suyunuzdaki kireç oranını algılar ve yıkama süresini buna göre belirler.
Eco Feedback: Düşük tüketim değerlerinin kalıcılığını sağlamak için enerji tüketimi ve hav filtre durumu görüntülenir. Hatta yeni özelliği ile tam olarak ne ödeyeceğinizi size program sonunda gösterir.

Kurutma Asistanı: Kurutma asistanı çamaşırların türüne göre en iyi programı seçer.
FragranceDos: Miele ile çamaşırlarınız yumuşaklık hissinin yanı sıra eşsiz kokacaktır.

T1’in diğer özellikleri

Petek dokulu plus kazan: Kazanın petek dokusu sayesinde çamaşırlar hassas biçimde ve eşit oranda kurutulur.

ProfiEco Motor: Güçlü ve ekonomik… Miele ProfiEco Motor sayesinde cihazlarımız güçlü, sessiz ve enerji tasarrufludur. Bakım gerektirmez. Bu motor tipi sayesinde A+++ enerji seviyelerine ulaşılır.

Eco Seçeneği: Eco seçeneği kullanılarak kompresörün performansı azaltılır. Bu şekilde seçili program süresi yaklaşık 12 dakika uzatılarak daha düşük enerji tüketimi sağlanmış olur.

Entegre su tahliye hortumu: Boşaltmak gerekmez: Kurutma sırasında kondanse suyu kondanse kabına dolmadan hortum sayesinde gidere gönderilir.

Turbo Fonksiyonu: Kurutma makinesi çamaşırlarınızı kısa sürede maksimum performansla kurutur. Bunu yaparken kompresörün performansı arttırılır ve enerji tüketimi sadece 0,15 kWh artar.

Favori Programlar: Size özel kişisel isimler kullanarak 10 farklı programı kayıt edebilme imkanı sunar. Cihazınızı kişiselleştirir. En sevdiğiniz ve kullandığınız programların hızlı ve kolay seçilebilmesini sağlar.