Milas-Bodrum Havalimanı'na Tam Not Geldi



Türkiye Havayolları İşletmecileri Komitesi Başkanı Fatoş Kasap, turizm sezonu öncesinde yaptıkları incelemede, Milas-Bodrum Havalimanı’na geçerli not verdiklerini söyledi.

Türkiye Havayolları İşletmecileri Komitesi’nce her yıl farklı bir havalimanında gerçekleştirilen inceleme ve yaz sezonu öncesinde sorunları tespit etme toplantısı, Milas-Bodrum Havalimanı’nda yapıldı. Milas Kaymakamı Şahin Aslan’ın başkanlığındaki toplantıya, Türkiye AOC Başkanı Fatoş Kasap, Başkan Yardımcısı Serdar Ali Ermiş, AOC Bodrum Temsilcisi Aydın Bülbül ile Milas-Bodrum, Dalaman, Antalya, İzmir ve Ankara havalimanlarında hizmet veren özel şirketlerin müdürleri ile temsilcileri katıldı.

Sıkıntılar ve sorunlar

DHMİ İşletme Şefi Vedat Alp’in havalimanının kapasitesi ve fiziki yapısına ilişkin bilgiler verdiği gezi yaklaşık 2 saat sürdü. Türkiye AOC Başkanı Fatoş Kasap, turizm sezonu öncesinde havalimanlarının önemine işaret ederken, "Özellikle kriz döneminde, ülke ekonomisinin lokomotifi konumundaki turizm bölgelerinde, hava limanlarında hizmet ve personel kalitesini en üst düzeye çıkartıp rakip ülkelerin önüne geçmek istiyoruz. İyi hizmet turist getirir" dedi.

Güleryüzlü gönderelim

Muğla ve bölgesinin turizm potansiyeli hakkında bilgi veren Kaymakam Aslan ise "Ülkemize gelen turist ilk olarak havalimanını görüyor. Turisti gülerek geldiği gibi aynı şekilde aynı memnuniyet ve güleryüzle ülkesine geri göndermeli, aynı turistin en az 4-5 kez geri gelmesini sağlamalıyız" diye konuştu.