Mimari ve Tasarım Zirvesi

Milano Design Week Turkish Stone Sergisi

Mimari ve Tasarım Zirvesi 14 – 15 Nisan 2017 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. “Mimari tasarım sürecinde disiplinler arası etkileşim” temasıyla ve “Malzeme” kavramı çerçevesinde düzenlenecek zirvede inşaat sektöründen endüstriyel tasarıma, sosyolojiden ekolojiye, mimariden güzel sanatlara, “tasarım” olgusu çok boyutlu şekilde ele alınacak.

Ses getiren işlere imza atan mimar ve tasarımcılar

Mimari ve Tasarım Zirvesi, iç mekan tasarımlarıyla bilinen Maurizio Favetta, Red Dot Design Award 2016’da Best of The Best ödülüne layık görülen tasarımcı Gomez Paz, mobilya tasarımı alanında And ve Adaptation gibi önemli işlere imza atan Fabio Novembre ve ses sisteminden ‘kendin yap’ akımına her alanda yenilikçi işler çıkaran Nicola Golfari gibi isimleri ağırlayacak.

FabioFabio Novembre - Adaptation

GomezGomez Paz - Tango

NicolaNicola Golfaril - P.3 Armchair

Tasarımları yurtdışından yoğun talep gören Şule Koç ve Şafak Çak, Protel merkez binasıyla bilinen Hayriye Sözen, Milano Design Week’teki Turkish Stone pavyonunda küratörlük görevi üstlenen Erdem Şeker, 3D printer’la ürettiği kemik tedavi süreçlerini hızlandıran alçı gibi yenilikçi tasarımlarıyla isim yapan Deniz Karaşahin, zirvede söz alacak Türk katılımcılarından bazıları.

HayriyeHayriye Sözen - Protel

Sektörün tüm paydaşlarını buluşturacak

Ayrıca Endüstriyel Tasarımcılar Derneği gibi STK’lar başta olmak üzere, kamu ve özel sektör temsilcileri konuşmacılar arasında yer alacak. Yıldız Entegre A.Ş. ana sponsor olmak üzere, 50’ye yakın sponsor ve destekçiyle gerçekleştirilecek zirveye, uluslararası düzeyde 15 bin ziyaretçinin gelmesi hedefleniyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu