Mimarlar Derneği 1927 Doksan Yaşında!



Mimarlar Derneği 1927, kuruluşunun 90. yıldönümünü kutlamak amacıyla 18 Şubat Cumartesi günü Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi’nin ev sahipliğinde; Ersa Mobilya, PETRA The Flooring Co., PonceBloc ve Technogym’in sponsorluğunda bir resepsiyon düzenledi. 

Davette sunuculuk görevini üstlenen Mimarlar Derneği 1927 Yönetim Kurulu Başkanı Lale Özgenel, mimarlık kültürüne katkıda bulunmayı önemseyen sponsor firmaların temsilcilerine ve organizasyon destekçisi Binat İletişim ve Danışmanlık’tan Banu Binat’a birer plaket ve çiçek takdim etti. Plaketler Ersa Mobilya adına Kurumsal İletişim Yöneticisi Aynur Yılmaz’a, PETRA The Flooring Co. adına Kurucu Ortak Özden Başıbüyük’e, PonceBloc adına Yönetim Kurulu Üyesi Gökben Güven Özçiçek’e ve Technogym adına Yönetim Kurulu Başkanı Vittorio Zagaia’a takdim edildi. 

Mimarlar Derneği 1927'nin tarihine ve yıldönümü vesilesiyle düzenlenecek özel etkinliklerine değinen Lale Özgenel’in konuşmasının ardından, derneğin 90. yılı için hazırlanan tanıtım filminin öngösterimi yapıldı. Mimari sohbetler, klasik müzik dinletisi ve Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi davet salonunda yer alan sergi ile devam edeb davet, sponsorların mimarlara özel hazırladıkları hediyelerin dağıtılmasıyla sona erdi.

Reklam Goruntulenme Bolumu