Mimarlar Odası 21. Yılını Kutladı



Mimarlar Odası Bursa Şubesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Mimarlık Balosu’nda 21’nci yılını coşkuyla kutladı. Holiday Inn Otel’de gerçekleşen baloya Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Oda Üyeleri, yeni mezun genç mimarlar, şehir dışından konuk olarak katılan mimarlar, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ve kent protokolünden birçok kişi katıldı.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Türa, bir gelenek haline gelen mimarlık balosunun, mimarlar arasında birlik ve beraberliği pekiştirerek büyük bir dayanışma örneği teşkil ettiğini ifade etti. Türa, tüm Mimarlar Odası Bursa Şubesi Üyeleri’nin 21’nci yıllarını kutlayarak, nice uzun yıllarda nice güzel projeye Mimarlar Odası Bursa Şubesi çatısı altında birlikte imza atmayı dilediğini söyledi.

Baloda meslekte 40, 35, 30 ve 25’inci yıllarını dolduran üyelere plaket verilirken, yeni mezun genç mimarlara da rozetleri takıldı.

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin kısa bir tango gösterisi sunmalarının ardından, Seferad Grubu sahneye çıkarak seslendirdiği slow ve hareketli şarkılarıyla katılımcılara keyifli bir gece yaşattı.