Misstanbul'da 213 bin YTL'ye 3+1'ler



İkitelli'deki 888 dairelik Misstanbul'un satış fiyatları belli oldu. 178 bin YTL'den başlayan fiyatlar, 305 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Mehmet Çelik Şirketler Grubu, TekÇelik A.Ş. ve TOKİ-Emlak GYO, İkitelli'deki Misstanbul Evleri projesinde biraraya geldi. 101 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçecek Misstanbul Evleri'nde, 2n bloktan oluşan 888 adet daire yer alacak.

2+1, n+1, 4+1 ve farklı metrekarelerde dört tip konutun planlandığı Misstanbul Evleri'nde 74 tane de dubleks daire var. Proje genel konsepti Tekeli - Sisa Mimarlık tarafından geliştirilen Misstanbul Evleri'nde İstanbul mimarisinin vazgeçilmezi olan, Küfeki Taşı, Cumbalar ve Fenerlikler nostaljik bir unsur olarak kullanılıyor. Ayrıca projedeki erguvan, ıhlamur ve lale bahçeleriyle de özlenen İstanbul'un yaşatılması amaçlanıyor.

Arazinin yüzde 87'si sosyal alan
Dinlenme ve yeşil alanlar, yürüme, bisiklet parkurları, sauna, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuklar için oyun alanları, basketbol, voleybol, mini futbol sahası, tenis kortu, anfi tiyatro-cep sineması, açık-kapalı otopark.

Her bir daireye düşen kapalı otoparka ek olarak spor malzemelerinin, araç ve gereçlerinin konulabileceği bir depo.

Araç ve yaya yolları dahil toplam alanın yüzde 87'si sosyal donatı ve yeşil alana ayrılıyor.

Bedensel engelliler ve yaşlılar için blok girişlerinde merdivensiz ana giriş ve tutunma yerleri.

Net daire alanının brüt daire alanına oranı yüzde 80-8n aralığında.