Mitsubishi Electric’ten Webinar Serisi



Endüstrinin gelişimini ve iş birliğini artırmaya yönelik çalışmalara imza attığı etkinliklerde sektör paydaşlarını bir araya getiren Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri ve EMO iş birliğiyle düzenlenen webinar dizisinde her hafta farklı konular masaya yatırılıyor. Pandemiyle birlikte online olarak gerçekleştirilmeye başlanan ve büyük ilgi gören serinin yeni dönemdeki ilk bölümü 15 Eylül’de yoğun katılımla gerçekleşti. İnverter ve LVS Ürün Yetkilisi İsa Uzun’un konuşmacı olarak yer aldığı webinarda, Mitsubishi Electric’in ileri teknolojisiyle geliştirilen FR-E800 serisi frekans inverterleri konuşuldu. Serinin 22 Eylül’de gerçekleşen ikinci webinarında ise PLC Ürün Takım Lideri Merve Sarıhan, akıllı PLC’ler ve gömülü sistemler hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Her hafta farklı konular konuşulacak, sektör profesyonelleri ağırlanacak
29 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de gerçekleşecek üçüncü webinarda, M80/M800 CNC Serisi sunumu Mitsubishi Electric CNC Servis ve Operasyon Destek Takım Müdürü Hakan Gündoğdu tarafından katılımcılara aktarılacak. 6 Ekim Çarşamba günü aynı saatte gerçekleşecek dördüncü webinar ise MAPS SCADA ve Enerji İzleme konusunda olacak ve Mitsubishi Electric SCADA ve HMI Ürün Yetkilisi Burcu Çöpür tarafından sunulacak.

Geleceğin Hareket Kontrol Sistemleri konusunun ele alınacağı beşinci webinar 13 Ekim’de gerçekleşecek. Bu webinarın konuşmacısı ise Servo ve Motion Kontrol Ürün Takım Lideri Ali Kıbrıslı olacak. 20 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek olan webinar dizisinin altıncı bölümünde Robot Ürün Takım Müdürü Necmi Ömerdedeoğlu, İleri Robot Teknolojileri konusunu ele alacak. Webinar serisinin son bölümünde ise Yeni Nesil Robotlu Üretim Hatları Robot Uygulamaları başlığı, Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri Robot Destek Takım Lideri Erol Tetik tarafından ele alınacak.

Dijital fabrikalarla Türk sanayicilerini geleceğe hazırlayan Mitsubishi Electric’in TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası iş birliğiyle hayata geçirdiği ve inovatif teknolojilerin paylaşılacağı webinarlara aşağıdaki bağlantılardan ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Webinar Programı

29.10.2021: M80/M800 CNC Serisi

Mitsubishi Electric CNC Servis ve Operasyon Destek Takım Müdürü Hakan Gündoğdu
https://emo.clickmeeting.com/m80-m800-cnc-serisi/register

6.10.2021: MAPS SCADA ve Enerji İzleme

Mitsubishi Electric SCADA ve HMI Ürün Yetkilisi Burcu Çöpür
https://emo.clickmeeting.com/maps-scada-ve-enerji-izleme/register

13.10.2021: Geleceğin Hareket Kontrol Sistemleri

Mitsubishi Electric Servo ve Motion Kontrol Ürün Takım Lideri Ali Kıbrıslı
https://emo.clickmeeting.com/gelecegin-hareket-kontrol-sistemleri/register

20.10.2021: İleri Robot Teknolojileri

Mitsubishi Electric Robot Ürün Takım Müdürü Necmi Ömerdedeoğlu
https://emo.clickmeeting.com/ileri-robot-teknolojileri/register

27.10.2021: Yeni Nesil Robotlu Üretim Hatları Robot Uygulamaları

Mitsubishi Electric Robot Destek Takım Lideri Erol Tetik
https://emo.clickmeeting.com/yeni-nesil-robotlu-uretim-hatlari-robot-uygulamalari/register

Reklam Goruntulenme Bolumu

*

Mitsubishi Electric Corporation Hakkında

Güvenilir ve yüksek kaliteli ürünler üretmek konusunda 100 yıllık deneyime sahip olan Mitsubishi Electric Corporation; bilgi işlem ve iletişim sistemleri, uzay geliştirme ve uydu iletişimleri, tüketici elektroniği cihazları, sanayi teknolojileri, enerji, nakliye ve inşaat makinelerinde kullanılan elektrikli ve elektronik donanımların üretimi, pazarlaması ve satışında bilinen bir dünya lideridir. Mitsubishi Electric, “Changes for the Better” (Daha İyisi İçin Değişim) ruhuyla toplumu teknolojileriyle zenginleştirmektedir. Şirket 31 Mart 2021’de sona eren mali yılda 4.191,4 milyar yen* (37,8 milyar dolar) konsolide grup satışı gerçekleştirmiştir.

* Tokyo Döviz Borsası’nın 31 Mart 2021’de ilan ettiği 1 USD=111 yen kambiyo kurundan hesaplanmıştır.

Mitsubishi Electric’in Türkiye’deki Faaliyetleri Hakkında

“Evden uzaya” kadar pek çok farklı sektörde ileri teknoloji çözümleri ile öne çıkan Mitsubishi Electric’in Türkiye’deki ana faaliyet alanları; klima sistemleri, endüstriyel otomasyon sistemleri, ileri robot teknolojileri, CNC mekatronik sistemler ile asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinden oluşuyor. Potansiyeline ve gücüne inandığı Türkiye’yi önemli bir üretim üssü olarak konumlandıran Mitsubishi Electric, markanın Avrupa’daki ilk ev tipi klima fabrikası olma özelliğini taşıyan Manisa’daki dijital fabrikasında Türkiye ve Avrupa için yüksek enerji tasarruflu ve çevre dostu klimalar üretiyor. Türk sanayisinin fabrikaların dijital dönüşüm sürecine entegrasyonu için çalışan Mitsubishi Electric, otomasyon teknolojileri ile dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip Marmaray projesinde de dikkat çekiyor. Türkiye’de otomotiv ekipmanları, yarı iletken cihazlar, ulaştırma ve enerji sistemleri gibi pek çok farklı kulvarda da rol alan Mitsubishi Electric, kamu sistemleri alanındaki faaliyetleri kapsamında uçak ve uçuş güvenliğini artırmak amacıyla havalimanları için geliştirdiği radar teknolojisini Antalya Havalimanı’nda da uyguluyor. Uzay araştırma ve geliştirme sistemleri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden Mitsubishi Electric, Türkiye’nin ve komşu ülkelerin iletişim ve yayıncılık altyapısına katkıda bulunan Türksat 4A ve 4B uydularının da üreticisi konumunda.

Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Hakkında

Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri; otomotiv, gıda, paketleme, metal ve PVC işleme makineleri gibi çeşitli alanlarda Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarına hızlı entegrasyon, üretkenlik, esneklik ve verimlilik konusunda katma değer sağlıyor. “Sanayi 4.0” olarak da adlandırılan yeni endüstri evresine e-F@ctory, yani dijital fabrika konseptiyle yanıt veriyor. Kontrolörler, sürücü ürünleri, güç dağıtım ve kontrol ürünleri, elektrik deşarj makineleri, lazer işleme makineleri, bilgisayarlı sayısal kontrolörler ve endüstriyel robotlar dâhil olmak üzere çok çeşitli otomasyon ve işleme teknolojileri geliştiren Mitsubishi Electric, fabrika sistemlerine kalite ve verimlilik sunuyor. Şirket, dünya çapındaki kapsamlı servis ağıyla müşterilerine doğrudan iletişim ve kapsamlı destek sağlıyor.