Mitsubishi Electric’ten Yapay Zekalı Klimalar



Mitsubishi Electric; profesyonel seri klimalarının duvar, dört yöne üflemeli kaset, kanallı, yüksek statik basınç kanallı, asılı tavan, salon ve profesyonel mutfak tipleriyle ihtiyaca ve istenilen uygulamaya göre estetik mimariye uygun çözümler sunuyor. Yeni nesil yapay zeka sensör teknolojisi ve akıllı telefonla internet üzerinden klimaya uzaktan erişim imkanı ile dikkat çeken Mitsubishi Electric, bu özelliklerinin yanı sıra uzun metrajlarda borulama özelliği, tek bir dış ünite ile dört adede kadar iç ünitenin birlikte bağlanabilmesi ve endüstriyel mutfaklara uygun geliştirilmiş yağ filtresine sahip modelleri ile sektörde öncü konumunda yer alıyor. Mitsubishi Electric’in yüksek teknolojisine sahip profesyonel seri klimalar, -15°C dış ortam sıcaklıklarında bile tam kapasite ile yüksek ısıtma performansı sağlıyor. En soğuk iklim şartlarına sahip bölgelerdeki mekanların ısıtılması için ideal çözüm sunan bu teknoloji sayesinde, ısıtma ihtiyacı için garanti edilen çalışma sıcaklık aralığı -25°C’ye kadar ulaşıyor. Güçlü çalışma performansına ve yüksek dayanıma sahip bu ürünler, ek bir ısı kaynağına ihtiyaç olmadan optimum ısıtmaya imkan tanıyor.

Yüksek enerji tasarrufu

Mitsubishi Electric, konutların, okulların, ofislerin, hastanelerin, alışveriş merkezlerinin iklimlendirme ihtiyacını karşılarken, merkezi ya da bireysel alanlar için de yaşam ve konforun olmazsa olmazı taze hava çözümünü profesyonelce gerçekleştiriyor. Isı geri kazanımlı havalandırma modelleri ile taze havayı iki kademeli hava şartlandırma sisteminden geçiren Mitsubishi Electric, bu sayede ısıtılan, soğutulan ya da nem dengesi sağlanan havanın dış ortam havası ile karışmasını engelliyor ve enerji kayıplarını minimuma düşürerek yüksek tasarruf sağlıyor. Aynı zamanda içeri alınan dış ortam havası ile iç ortam havası arasında bulunan filtreleme sistemi sayesinde, mekanın havasının kirlenmesinin önüne geçilirken dışarıdan gelen gürültülerin içeriye yansıması da en aza indirgeniyor.

Mitsubishi Electric klimalar, daha az güce ihtiyaç duyulduğu anlarda elektrik tüketimini yüksek oranda azaltan ve çok daha ekonomik bir çalışma elde edilmesini sağlayan inverter teknolojisi ile de öne çıkıyor. Marka bu üstün teknolojiyi, güçlü ve dayanıklı serisi Power Inverter, yüksek enerji verimliliği sağlayan serisi Standart Inverter ve zor koşullarda bile kapasitesinden ödün vermeyen Zubadan serilerinde kullanıyor. Sezonsal Verimlilik Kriterleri’ne göre A++ enerji sınıfı etiketine sahip Mitsubishi Electric profesyonel seri klimalar, yıllık elektrik tüketim maliyetlerinde yüksek oranda tasarruf sağlıyor. Mitsubishi Electric’e ait özel fan tasarımları, geliştirilmiş kanat açıları, benzersiz akıllı sensörleri, hassas ölçüm teknolojileri ve düşük arıza oranları sayesinde, ürünlerin işletme ve yatırım maliyetleri makul seviyelerde tutuluyor. İşletme giderlerini düşürerek yatırım maliyetini kısa sürede amorti eden Mitsubishi Electric, ekonomik ısıtma ve soğutma çözümü sunuyor.