Mitsubishi Heavy VRF Klima Sistemleri ile Otellere Açık Hava Keyfi



Mitsubishi Heavy Industries VRF klimaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan Form VRF Sistemleri, otel ve rezidanslar için geliştirilmiş, kompakt, ultra ince iç üniteleri (19cm yükseklik) ve 21dB(A)’ya kadar düşük ses seviyeli üniteleriyle otel odaları için ideal çözümler sunuyor. Ayrıca sektördeki en kompakt dış üniteleriyle mimariyi bozmadan yerleşim imkanı sağlıyor.

17 farklı tipte iç ünite, 83 model ile en geniş iç ünite ürün yelpazesine sahip Mitsubishi Heavy Industries VRF klimalar her türlü mimari alan için esnek çözümler sunuyor. Ayrıca çok yüksek enerji verimliliğine sahip bu ürünler, yeşil bina uygulamaları için de ideal.

Tropical kompresör ile 50 C derece dış dizayn sıcaklığı bulunan yerlerde dahi binalar soğutulabiliyor. Merkezi kontrol sistemi ile 128 iç ünite takibi yapılabilirken toplamda 1000 metre bakır borulama ve 90 metre kod farkı uygulama imkanı ile en yüksek binalarda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Mitsubishi Heavy Industries VRF klimalar, otellerde müşterilerin rahat nefes almasını sağlarken hizmet kalitesi yüksek konforlu bir tatilin de kapılarını aralıyor.