MKE, 5 Bin Ton Hurda Satacak



Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Hurda İşletmesi Müdürlüğü teknik özellikleri ve durumu itibarıyla ihtiyaç fazlası olan 5 bin ton muhtelif araç ve demir çelik hurdasını satmak, Aliağa Hurda Müdürlüğü ise 110 bin hurda malzemenin yükleme, boşaltma ve istifleme hizmetleri için ihale açtı.

Kapalı zarfla teklif alınacak

MKE Hurda İşletmesi Müdürlüğü, Aliağa Hurda Müdürlüğü 110 bin ton hurda malzemenin yükleme, boşaltma, ayıklama ve istifleme hizmetlerini açık ihale usulü ile yaptıracak. İhale, Aliağa Hurda Müdürlüğünde 3 Mart 2010 tarihinde saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Sözleşmenin yürürlüğe girmesinden itibaren 365 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek. Kapalı zarfla teklif alınarak 26 Şubat 2010 tarihinde saat 14.00’te Ankara’da yapılacak.

Gazi Fişek Fabrikası’na çelik çekirdek alınacak

Bu arada MKE Gazi Fişek Fabrikası Müdürlüğü, 300 bin adet 12,7 milimetre M8 çelik çekirdek satın alacak. İhale, 4 Mart tarihinde saat 10.00’da fabrikada açık ihale usulü ile yapılacak. Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalede şartname aynı yerden temin edilebilecek.