Mövenpick Yeni Yatırımlara Hazırlanıyor

Mövenpick Hotel İzmir, 1 Şubat tarihinde kapılarını açıyor. 8.2 milyon Euro yatırımla hizmete girecek olan Mövenpick, 185 odası ile hizmet verecek. Mövenpick ayrıca Türkiye'de bir yatırıma daha hazırlanıyor.

Mövenpick Otel'in lobisinde gazetecileri ağırlayan Mövenpick ekibi, otellerini tanıttı. Otel hakkında bilgi veren Mövenpick Otel Genel Müdürü Alain Rigazzi, açılışa kadar otelin teknik altyapısının testlerine ve personelin eğitimine devam edileceğini aktardı. Rigazzi, toplantıda detayına girmeden Türkiye'de yapacakları yeni bir yatırım haberini verdi. Konuyla ilgili soruları yanıtlamayan Rigazzi, yatırımla ilgili açıklamaların Mövenpick'in merkezinin bulunduğu İsviçre'den geleceğini söyledi.

Otel kadrosunun Mövenpick standartlarına göre eğitildiğini anlatan Rigazzi, "Otel müşterilerine en iyi ve kaliteli hizmeti vermek istiyoruz. Şehir içinde birçok otelin olması rekabet için çok iyi bir gelişme. Rekabet kentin gelişimi açısından da çok yararlı" dedi. Otel için 8.2 milyon Euro yatırım gerçekleştirdiklerini vurgulayan Rigazzi, Mövenpick'in Türkiye'de yatırımlarına devam edeceğini kaydetti.