Mutfakta Moda Kuvars, Kuvarsta Moda Belenco



Mutfakta moda şıklık kadar dayanıklılık olarak tarif ediliyor. Bu tarif karşılığını kuvars yüzeylerde buluyor. Kuvars yüzeyler, estetiği sağlamlıkla bütünlüyor, şık olduğu kadar işlevsel yüzeyler sunarak mutfak ve banyolarda yeni bir moda yaratıyor.

Olağanüstü derecede sağlam ve dayanıklı kuvars mineralini sanat ve mühendislikle yorumlayan Belenco, büyüleyici tasarımlarıyla yaşam alanlarına kuvars modası getiriyor. Her zevke, ihtiyaca ve beklentiye uygun farklı renk ve doku çeşidi ile şık ve benzersiz tasarımlara imkan veren Belenco, kuvars sayesinde sahip olduğu üstün dayanımı ve kullanım kolaylığını mutfak ve banyolara taşıyor.


Belenco® varsa, estetik ve işlevsellik bir arada...

Belenco Kuvars Yüzeylerde estetik işlevsellikle buluşuyor. Işıl ışıl görüntüsü ve birbirinden şık renk seçenekleri ile göz alıcı mekanlar yaratan Belenco, kimyasallara, aşınmalara ve yıpranmalara gösterdiği dayanım sayesinde estetiği işlevsellikle buluşturuyor. Her zaman dilimine uygun şıklığını, sağlam yapısı ile tamamlayan Belenco, üstün ürün özellikleri ile zarif olduğu kadar dayanıklı ve işlevsel yüzeyler sunuyor.

Kuvarsın doğal parlaklığından gelen ışıltı

Kuvarsın doğal berraklığını ve ışıltısını yansıtan parlak yüzeyi Belenco’nun yapısal bir özelliği. Cila veya kimyasallar kullanılmadan elde edilen bu parlaklık uzun yıllar ilk günkü güzelliğini koruyor. Işıl ışıl yüzeyi ile Belenco mutfak ve banyoların sade, minimalist çizgisini bütünlüyor, stil sahibi yaşam alanlarına göz alıcı, sıradışı bir güzellik getiriyor.

Belenco® varsa, yekpare tezgâhlar ve büyük ada tezgahları ek yersiz yapmak mümkün!

Belenco, büyüleyici renk ve tasarımlarıyla yaşam alanlarına kuvars modasını getirirken sektöre de yenilikler sunmaya devam ediyor. 305x140 cm olan alışılagelmiş plaka ebatlarını büyüten Belenco, 330x165 cm “Jumbo Plakalar” üreterek özgür ve yaratıcı tasarımlara ilham kaynağı oluyor. Belenco Kuvars Yüzeyler ile mutfak ve banyolarda büyük düşünmek artık mümkün... Mutfak ve banyo tezgâhlarında geniş çalışma alanlarına ihtiyaç duyanlar için en büyük problemlerden biri tezgâhı tek parça olarak bir plakadan alabilmektir. Büyüyen plaka ebatları ile Belenco, tüm tezgah alanını tek bir plaka kullanarak elde etmeyi sağlıyor. Böylece ekyerlerini azaltıyor, parçalar arasındaki ton ve doku farkı oluşma riskini ortadan kaldırıyor. Şimdi geniş yüzeyleri eklentisiz olarak tasarlamak ve uygulamak mümkün. Bu özel üretim sayesinde, Belenco® ile kuvarsın ışıltısı kesintisiz olarak tezgahlarda yerini buluyor.

Belenco üstün nitelikli kuvars yüzeyleri için mutfak ve banyo tezgahlarında 15 yıl garanti veriyor.