Mutfaktaki Sağlık Dostunuz Termikel



Yaz başında tüketicilerine sunduğu 3’lü set kampanyasını yaz sonuna kadar uzatan Termikel, bu kampanyalarında sunduğu fırınları ile sadece tasarım ve ekonomi açısından değil, fırınların sahip olduğu özellikleriyle sağlıklı beslenmeye de olanak tanıyor. Kampanyalarında ekonomik, standart ve lüks olmak üzere üç seçenek sunan Termikel fırınlarında multi-fonksiyon ve turbo özellikleri mevcut.

Pratik pişirim kolaylığı sunan bu fırınlar, turbo ve ızgara özellikleri sayesinde, özellikle çalışan hanımların Ramazan ayında mutfaktaki en büyük yardımcıları oluyor. Yüksek sıcaklıkların yaşanacağı bu Ramazan ayında, kampanyada sunulan ürünlerle tüketiciler her türlü besini ızgara ya da buğulama yöntemleri ile pişirerek, lezzetli, doyurucu, hafif ve yüksek besin değerine sahip iftar sofraları kurabiliyor. 8 farklı fonksiyona sahip BO 6131 fırını ve 7 fonksiyonlu BO 6530, farklı pişirim özellikleri ile yemeklerin en ideal sürede ve en doğru ısıda pişirilmesini sağlıyor.

Termikel Halkla İlişkiler Müdürü Deniz Öztin, hava kirliliği, günlük stresler gibi kaynakların yarattığı fiziksel zararları minimalize etmek için; sağlıklı yaşamın ve besinlerin sağlıklı tüketiminin önemini vurgulayarak; sürdürdükleri AR-GE çalışmalarıyla yeni ürünlerinin daha da sağlıklı pişirim olanağı tanıyacağını açıkladı. Ürün gamlarında yer alan fırınların neredeyse tamamında turbo fan özelliği sunduklarını ifade eden Öztin, bu sayede daha az enerjiyle aynı sürede ve homojen pişirim sağlanabildiğini belirtti.

“Böylelikle fırınlarımızla bir taraftan enerji tasarrufu sağlanırken, öte yandan özellikle et ve tavuk gibi besinlerin hem dışının hem içinin etkin biçimde pişmesi mümkün oluyor. Enerji tüketimi sırasında açığa çıkan zararlı gazların en aza indirgendiği bu özellik, üretici olarak Termikel’in, tüketici olarak da kullanıcıların sağlıkları ile birlikte çevreyi de korumalarını sağlıyor.”