Natuzzi Etiler’den Sonra Florya’da



Sihir Mobilya tarafından İstanbul’da tüketiciyle buluşan Natuzzi, dünya çapında en çok satan mağazalarından biri olan Natuzzi Etiler’den sonra 311. mağazası Florya’yı açarak büyümesini sürdürüyor. Özel otoparklı, 1500 metrekarelik keyifli ve konforlu alışveriş ortamı sunan Natuzzi Florya Mağazası’nda, özgün tasarımları, farklı konseptleri, yenilikleri ve geniş ürün yelpazesiyle Natuzzi’nin 2009 koleksiyonu da ilk kez sergileniyor.

Tasarımlarıyla dünya trendlerine yön veren Natuzzi, yeni 2009 koleksiyonunu sergilediği Florya mağazasıyla İtalyan geleneğinin kusursuz yaklaşımını yansıtıyor. Üstün kaliteli üretimiyle dünyada her gün binlerce kişinin tercih ettiği Natuzzi’nin yeni koleksiyonunda yer alan hakiki deri kanepe, yemek odası, aksesuar, aydınlatma ve duvar ünite tasarımları her zevke ve mekana göre uygulanabilen farklı konseptlerle göz kamaştırıyor.

Natuzzi’nin 2009 koleksiyonunda, farklı kategorilerden oluşan deri mobilyalarda sunulan zengin renk, doku ve model seçenekleri göze çarpıyor. Modellerde kusursuz bir görünüm ve konfor sağlayan seçenekleri daha da zenginleştirilen deri tipleri arasında parlak olanlar dikkat çekiyor. Natuzzi’nin yeni koleksiyonu, deri mobilyanın yanında özel kumaş tasarımlı kanepeleriyle de göz dolduruyor.

Dünya trendlerine yön veren Natuzzi, teknolojiyi de oturma gruplarıyla birleştiriyor. Müzik sistemleriyle entegre koltuk ve plazma odaklı duvar üniteleriyle yaşam alanlarına ve medya bölümlerine şık ve farklı bir dokunuş da getiriyor. 

Türkiye’ye güveniyoruz!

Natuzzi Florya Mağaza açılışıyla ilgili açıklamada bulunan Natuzzi EMEA Bölge Direktörü Federico Mino, Sihir Mobilya ile yaptıkları işbirliğinden duydukları gururu ve İstanbul’da olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirerek, Türkiye’deki mobilya ve tasarım kültürünü ve son yıllarda yaşanan olumlu gelişmeleri yakından takip ettiklerini, 2008 yılının başından açılan ilk mağaza Natuzzi Etiler’le büyük bir ilgi gördüklerini ve gerçekleşen satışlarla Etiler Mağazası’nın dünyadaki en çok satan mağazalardan biri olduğunu söyledi. Dünyada yaşanan ekonomik krize rağmen, Türk pazarına güvendiklerini, Florya Mağazası’nı açarak yatırımlarına devam ettiklerini ve büyümeyi sürdürmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Natuzzi Florya Mağaza açılışında ev sahipliğini üstlenen ve Natuzzi’nin İstanbul’daki yatırımcısı olarak açılışla ilgili açıklamada bulunan Natuzzi Türkiye Temsilcisi ve Sihir Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Belen; 30’u aşkın dünyaca ünlü İtalyan markasını dekorasyon tutkunlarıyla buluşturduklarını, ancak mağaza konseptiyle sundukları Natuzzi’nin tasarımlarıyla, kültürüyle kendileri için ayrı bir yeri olduğunu belirterek, Etiler’den sonra Florya’ya da Natuzzi mağazasını açmaktan dolayı duydukları heyecanı ve mutluluğu dile getirdi. Natuzzi’nin özel tasarım ekibiyle oluşturulan birbirinden çarpıcı ve özel yeni 2009 koleksiyonunu görmek için herkesi yeni açılan Florya Natuzzi’ye beklediklerini de söyleyen Sn. Ertuğrul Belen, mobilya sektörüne inanarak ekonomik anlamda yaşanan olumsuzluklara rağmen büyümeye devam etmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.