NEES ile Davetkar Girişler



NEES, yana kayar otomatik kapılar ile insan giriş - çıkış sirkülasyonu yoğun olan işletmelere pratik çözümler sunuyor. Sistem, radarları bir cisim hareketi algıladığında açılmasının yanısıra, ayarlanabilir kapanma süresi alternatifi de sunuyor.

NEES Yana Kayar Otomatik Kapılar, her türlü genişlik ve yükseklikte, her projeye ve detaya uygulanabilir niteliklerde üretiliyor. Giriş cephelerinde şeffaflığın getirdiği davetkarlığı ön plana çıkartarak, mimari bütünlüğüne katkıda bulunuyor. Otomatik yana kayar kapılar tek hareketli kanat, iki hareketli kanat veya iki hareketli, iki sabit kanat şekillerinde uygulanabildiği gibi dairesel yana kayar, katlanır, teleskobik, antipanik çıkış sistemli kapılar olarak da uygulanabiliyor.

Fotoselli kapılar, iç ortamla dış ortamı hem hava akımı açısından, hem de toz ve rüzgar girişini engellemek açısından kontrollü bir şekilde bölüyor. Bu kullanım özelliği ile işletmelerde ısı tasarrufu da sağlıyor.

Bu ürünlerden Otomatik Anti-Panik Kapı Sistemi, acil çıkışların gerektiği, yüklü, geniş veya hassas malzemelerin girişinin ve çıkışının yapıldığı alışveriş merkezleri, hastaneler, oteller, restoranlar, oto teşhir salonları, havaalanları ve tren istasyonlarında kullanılmaya uygun. Bu model, acil bir durum için kullanıldığında "güvenlik cihazı" (FEM) hareketli ve sabit kanatları kontrol ediyor, yanlış ayar durumunda elektronik kontrol ünitesinde ikaz durumuna geçiyor ya da kontrol merkezine uyarı gönderiyor. Sistem ile yana kayar ve sabitleri, kapı kanatları hangi konumda olursa olsun menteşeli kapı gibi güvenlik amacı ile açmak mümkün.