NEES'ten Size Özel Çözümler




Orjinal Stor Ltd. Şti. tarafından Manisa'daki fabrikasında üretilen NEES alüminyum panjur sistemleri, konutları, güneş ışınları, yağmur ve kar gibi iklim şartlarından koruyarak ömrünü uzatırken, içindeki doğa dostu poliüretan köpük sayesinde, önemli ölçüde ısı ve ses yalıtımı sağlıyor.

Yüzde 100'ü Avrupa'dan ithal edilen yüksek kaliteli hammadde ve son teknoloji makinalar ile üretilen alüminyum panjur sistemleri, 13 çeşit renk alternatifi ile her türlü mimari yapıya uyum sağlıyor ve modern cephelere estetik bir görünüm kazandırıyor.



NEES mağaza kepenk sistemleri, alüminyum poliüretanlı, çelik poliüretanlı veya galvanize saç kepenk profilleri ile rulo şeklinde toplanarak az yer kaplıyor. Bu profiller, iç mekanı hiç göstermeyecek şekilde tamamen kapalı, bir kısmı kapalı bir kısmı delikli veya tamamen delikli olarak uygulanabiliyor. Profillere açılan bu delikler, mağazanın kepengi kapalıyken bile ürünlerin güvenli bir şekilde sergilenmesini sağlıyor.




BECKER panjur motorları ise farklı kaldırma kapasitelerindeki 15 ayrı motor tipi ile her açıklık ve ağırlıktaki panjurda yıllarca bakım gerektirmeden kullanılabiliyor. Alman teknolojisi ile üretilen BECKER panjur motorları, 75 yıllık tecrübenin ürünü olarak dünya çapında kalitesini ispatlamış en sessiz panjur motoru olarak biliniyor. BECKER panjur motorları, NEES alüminyum panjur sistemleri ile birlikte kullanıldığında 5 yıl garanti kapsamında.