Nendo'nun Tasarladığı Axor LampShower, Işık ve Suyu Bir Araya Getiriyor



36 yaşındaki Sato, ürünü "O ne bir lamba ne de bir duş, o bir hibrit" diye tarifliyor.  Görsel tasarımın hafifliği ve ışık ve suyun birlikteliği duşa daha fazla duyusal boyut katıyor. Sato, bir yer lambasından esinlenilen duş başlığında tamamen farklı olan yaşam alanlarını bir araya getirmeyi hayal ettiğini söyledi. Axor'un Genel Müdürü Phillippe Grohe ise, "Nendo tarafından tasarlanan Axor LampShower ile geleneksel unsurlarla izole edilmiş banyoyu elegan bir mobilya ekleyerek oturma odasına benzetmeyi başardık" diyor. Grohe "Yeni Axor LampShower'da ışık ve suyun doğal birlikteliği banyoda daha keyifli bir ortam yaratarak gittikçe daha yoğunlaşan hayatımızın hızının azaltılması açısından ciddi bir katkı sağlıyor" diye betimliyor.



Axor LampShower'da su ve ışık uyumlu bir şekilde bir araya getirildi. İlk bakışta bir lamba gibi görünmesine rağmen, yaklaşıldığında bir duş ile karşılaşılıyor. Bu, şiirsel tasarım içinde hayat bulan su demeti, şeffaf bir yer lambasının kenarlarından akarak tüm vücudu sarıyor. Entegre edilmiş ışık sıcak bir ortam yaratarak banyonun her köşesinde güzel duygular uyandıran bir atmosfer yaratıyor.


Duvara veya tavana monte edilebiliyor

Axor LampShower, alanlar arasındaki geleneksel sınırların ötesine geçmeyi amaçlıyor. Banyo ile yaşam alanı arasında var olması gereken uyum korunuyor. Ancak Axor LampShower aynı zamanda banyoya ev ortamının detaylarını katıyor ve farklı koleksiyonlarda yer alan ve değişik tarzlarda duş ve banyo ürünleri ile bir araya getirilebiliyor.



Ürünler, standart krom kaplamaya ek olarak, Axor Manufaktur tarafından altın görünüm gibi özel yüzey kaplamaları uygulanarak kişiye özel olarak üretilebiliyor. Böylece Axor LampShower kişisel zevklere hitap eden bir görünüme kavuşuyor.

@referanskodu:10.11.2015_1@