NEOMARİN Pendik AVM Gün Sayıyor



Krea’nın Eskişehir’den sonra ikinci AVM projesi olan NEOMARİN Pendik AVM'nin açılışı için geri sayım başladı. 81 bin 500 m2 kapalı alana sahip olan NEOMARİN Pendik'te bunun 36 bin m2’si projede kiralanabilir alan olarak ayrılmıştı ve yüzde 80’i kiralandı. NeoMarin’de toplam 140 mağaza yer alıyor.

Arsa değeri hariç 80 milyon dolarlık bir yatırımı programına uygun olarak gecikmeksizin tamamlayan Krea Grup Başkanı (CEO) Hakan Kodal, “Uzun vadeli düşünen global yatırımcı kimliğimiz, güçlü sermaye yapımız, çok deneyimli ekibimiz, grup içindeki entegrasyon ve vizyonumuz, bizi başarılı yapıyor” dedi.

Krea Grup İcra Kurulu Üyesi Zafer Ergüven ve Maxence Liagre, Krea Grup CEO'su Hakan Kodal Krea Grup, bünyesindeki Krea Gayrimenkul Varlık Geliştirme, Bosphorus Gayrimenkul Fonu, Reval Alışveriş Merkezi Yönetimi ve Kiralama şirketleriyle, Merrill Lynch GPI’nin iş ortağı olarak bugüne kadar yatırım toplamı 1 milyar doları bulan 6 projeye imza attı: Neo AVM Eskişehir, NeoMarin Pendik AVM, NeoCity Bahçeşehir –Esenyurt, NeoCity Adapazarı, L’ist İstinye Suites ve Güney Bölgesi Golf Resort Projesi. Dünya çapında etkin bir yayın olan Euromoney dergisinin Liquid ödüllerini 2007 ve 2008’de kazanan Krea Grup, global krizin ve etkilerinin kırılma noktasına yaklaştığını da belirtiyor.

Pendik’teki NeoMarin’de hayat 15 Nisan’da başlıyor; 17 Nisan’da da resmi açılış yapılacak. Şimdiden bu bölgede çeşitli açıkhava şenlikleri yaparak hedef kitlesi olan aileler başta olmak üzere çeşitli yaş gruplarıyla buluşan NeoMarin ekipleri, Pendik başta olmak üzere Kadıköy’den Kocaeli’ne kadar herkesin NeoMarin’i ziyaret edeceğine inanıyor.

AVM’de mevcut büyük mağazalar olarak Carrefoursa, Teknosa, Bimeks başta olmak üzere LC Waikiki, Flo, Toyiki, Deichmann dikkat çekiyor. Ayrıca Türkiye’de ilk defa Max Fashions mağazası da NeoMarin’de. Ayrıca, tekstilden lezzet köşelerine, eczaneden optik mağazalarına, banka şubelerine kadar pek çok marka NeoMarin’de ziyaretçisiyle buluşacak.