"Nicoll KENADRAIN HD Drenaj Kanal Sistemleri"



Çeşitli yük sınıflarına ve çeşitli kullanım amaçlarına göre tasarlanan Nicoll KENADRAIN drenaj kanalları, 1 metre boyunda PP kanal üzerinde 50 cm boyunda 2 adet sfero döküm mazgaldan oluşuyor. Söz konusu kullanıma hazır sistem, EN 1433 Standardına göre;

Kanalın PP ve yüzeyinin çok düz olması nedeniyle hidrolik kapasitesi klasik beton yüzeylere göre çok yüksek olan Nicoll KENADRAIN drenaj kanalları, ayrıca çeşitli kimyasallara ve özellikle buzlanmaya karşı kullanılan tuza yüksek direnç gösteriyor.

Kanalın mukavemetini yan darbelere karşı arttırmak için EN 1433 Standardına uygun kalınlıkta galvaniz destek profilleri kanal kenarına özellikle geçiriliyor. Her bir mazgalın kanala 4 adet vida ile tutturulmuş olması, sistemi özellikle hırsızlığa karşı koruyor ve ayrıca araç geçişlerinde ses çıkmasını engelliyor. Çeşitli boyutlarda piyasaya sürülen Nicoll KENADRAIN drenaj kanalları mukavemeti, hidrolik kapasitesi, fiyat ve montaj avantajları sayesinde dikkatleri üzerine çekiyor.

Nicoll KENADRAIN drenaj kanal sistemleri otoparklar, trafiğe açık yollar, garajlar, sanayi tesisleri, liman ve yükleme alanları ile ticaret merkezlerinde ve benzin istasyonlarında çok rahatlıkla kullanılabiliyor.

Detaylı bilgi talebi için tıklayınız.