Nişantaşı Sanat Parkı Marshall ile Renklendi



Marshall’ın katkılarıyla çeşitli sanatçılar tarafından renklendirilen Nişantaşı Sanat Parkı, 23 Kasım Pazartesi günü açıldı. Şehrin en işlek caddelerinden birinde bulunan Nişantaşı Sanat Parkı, çevre duyarlılığını sanatın gücünü kullanarak hayata geçirecek.

Marshall, sanata ve sanatçılara verdiği desteği her fırsatta ortaya koyuyor. İstanbul için bir ilk olan Nişantaşı Sanat Parkı da Marshall’ın sanata ve sanatçılara sağladığı katkılarla 23 Kasım, Pazartesi günü Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından açıldı. Nişantaşı Sanat Parkı projesi, çevre konusunda bir bilinç oluşturmak, var olan bilinci geliştirmek ve ziyaretçilerin çevre duyarlılığını en üst düzeye çıkarmak amacıyla gerçekleştirildi.

Nişantaşı Sanat Parkı’ndaki sanat eserleri, 2012 yılının Haziran ayına kadar sergilenecek. Tasarımları ve üretimi Yılmaz Zenger tarafından yapılan banklar, sanatçı, ressam, tasarımcı, mimar, Güzel Sanatlar öğrencileri tarafından Marshall’ın sanata verdiği destek kapsamında sağladığı boyalar kullanılarak renklendirildi.

Önümüzdeki 3 yıl boyunca şehrin en işlek caddelerinden birinde sergilenecek olan bank tasarımları, hem kullanılabilirlikleri hem de yoğun ilgi odağı olmalarıyla, çevre konusunda önemli bir bilinç yaratılmasına katkıda bulunacak.