Nostaljik Çizgiler Grohe Authentic Koleksiyonu’nda Buluşuyor



Grohe’nin Authentic Koleksiyonu içinde sunulan Sinfonia, Kensington, Bridgeford, Geneva ve Somerset serileri, eski zamanlar ile kurulan nostaljik bağı, kullanılan malzemelerle günümüze taşıyor. Serilerde krom, krom altın, nikel, bronz ve Swarowski taşlı modeller bulunuyor. Sinfonia serisi dışındaki seriler, özel sipariş ile üretiliyor. Özel sipariş olarak üretilen serilerde kumanda kolları, tasarımlarına göre düz, yuvarlak ya da çapraz kumanda kolu olarak tercih edilebiliyor.

Lavabo, banyo ve küvet bataryaları gibi koleksiyonun duş sistemleri de geçmişin izlerini taşıyor. Tek fonksiyona sahip olan duş sistemlerinden 5 fonksiyonlu modellerine kadar geleneksel hatlar göze çarpıyor.

Tasarımlarında dönemin çizgilerinin hakim olduğu Authentic Koleksiyonu, teknolojileri ile de zamanımızın üstün performansını taşıyor. Grohe StarLight teknolojisi sayesinde ürünler, ilk günkü temizlik ve parlaklığıyla banyolarda ışıldarken yıllara meydan okuyor. Duş sistemlerinde su çıkış noktalarında oluşan kireç/tortular SpeedClean özelliği ile kolayca temizlenerek suyun kaliteli bir şekilde akmasına yardımcı oluyor.