Nurus, Orgatec 2010’daydı



Dünya ofis mobilyası sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Nurus, çalışma hayatındaki gelişmelere paralel tüm yeniliklerin izlendiği en kapsamlı ve önemli uluslararası ofis mobilyaları fuarı olan Orgatec 2010’da yeni ürünlerini tüm dünyaya tanıttı.

Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen 41 ülkeden 608 tedarikçinin ve 110 ülkeden yaklaşık 61 bin ziyaretçinin katıldığı fuarda 6. kez yer alan Nurus, Türk firmalar arasında en büyük alana sahip olan 620 m2’lik standında yeni lanse ettiği ürünlerinin yanı sıra uluslararası tasarım ödüllü ürünleri, teknolojisi ve sürdürülebilirlik teması ile odak noktası oldu.

Daha iyi ofisler, daha büyük başarılar

Fuarın ana sloganı olan 'Daha iyi ofisler, daha büyük başarılar' temasına uygun olarak ofislerdeki üretkenlik ve verimliliği ön plana çıkartan tasarımların tanıtıldığı fuarda Nurus, ‘motivasyon tasarımı’ sloganıyla yıllardır sürdürdüğü öncü ve özgün çizgisini bir kez daha sergiledi. İş verimini artırmak için tasarladığı, konsantrasyonu sağlayan bireysel ve takım çalışması alanları, toplantı, bekleme alanı çözümleri ve rahatlama alanlarında kullanılabilecek komple mobilya sistemleri ile yenilikçi çözümler sunan Nurus, sektördeki stil belirleyici özelliği ile ofis tasarım dünyasını şekillendirdi.

Tasarım yönetiminde attığı kararlı adımları, teknolojik yatırımları ve uluslararası pek çok önemli projeye imza atarak gösterdiği istikrarlı büyüme grafiğiyle Nurus, bu yıl da tamamı çevre duyarlılığı ve geri dönüşüm prensiplerini göz önünde bulundurularak hazırlanan standında uluslararası mimar, yatırımcı ile basını ağırladı ve dünya rakipleri tarafından da büyük ilgi gördü. Dünyanın önde gelen ofis mobilyası üreticilerinden biri olarak, tasarım yaklaşımındaki yaratıcılık, yenilik ve süreklilik prensipleriyle, ürünlerinin ilk tasarlandıkları günden itibaren dünya çapında yoğun ilgi ile izlenmesini sağlıyor.

Sergilenen ürünler:

Brooklyn, Faces, Lodge, Pitstop, Tan, U Too, Atlas, Aziz İstanbul Serisi; “Cork, Mare, Onda, Peak, Rock”

Tasarımcılar:

Aziz Sarıyer, Dominique David, Ece & Oğuz Yalım, Tanju Özelgin, Nurus D Team