Nurus'a IF Tasarım Ödülü
























Nurus, Me Too ofis koltuğu ile 2771 ürünün katıldığı IF Tasarım Ödülleri’nde ‘Office/Business’ kategorisinde bir kere daha en iyi ürün ödülünü aldı.

Dünyanın en prestijli tasarım ödülü Industrie Forum (IF) için bu yıl, 35 ülkeden, 1002 katılımcı, 14 kategoride, 2771 ürünle yarıştı. 20 kişilik IF jürisinin telekomünikasyondan elektroniğe, aydınlatmadan mobilyaya, ev dekorasyonundan ofis ekipmanlarına, otomotivden ambalaja pek çok farklı alandaki ürünü değerlendirdiği yarışmanın kriterleri de endüstriyel üretimin evrensel değerleri düşünülerek oluşturulmuş.

Tasarım kalitesi, malzeme seçimi, işçilik, inovasyon, çevreye duyarlılık, fonksiyonellik, ergonomi, güvenlik, marka değeri, evrensellik ve estetik kriterleri üzerinden değerlendirilen ürünler arasında Nurus D Team imzasını taşıyan Me Too Ofis Koltuğu ‘Office/Business’ kategorisinde en iyiler arasına girerek, ödül aldı. Nurus, ilk IF ödülünü 2001 yılında I/X Ofis Yönetici Sistemleri ile alarak, Türkiye için de bir ilke imza atmıştı.

Me Too
Günde en az sekiz saatimizi, hayatımızın üçte birini geçirdiğimiz ofislerimizde yaşam kalitesini artırmak, sağlıklı bir ofis hayatı kurgulamak fikrinden yola çıkılarak tasarlanan Me Too; Nurus D Team’in ‘İyi tasarlanmış bir ofis koltuğu, çalışanın sağlık sigortasıdır’ yaklaşımıyla şekillendirildi.

Me Too’nun senkron mekanizması ile oturma eğimi öne doğru 4 derece, arkaya doğru 27 derece ayarlanabilir ve 3 ayrı pozisyonda sabitlenebilir. Ofis mobilyalarında tasarımıyla öne çıkan ürün; yükseklik ayarlı başlık ve lumbar desteği, yükseklik ve yön ayarlı kolları, nefes alan file sırtı ve deri ya da kumaş kaplanabilen oturağı, sert zeminde ve halıda kullanıma uygun tekerlekleri ile Avrupa Normlarına uygun tasarımıyla da dünya çapında kullanıcısıyla buluşuyor.