Yaşamınız Hareketlensin



Seramik tasarımı ve üretimi konusunda yeni eğilimlere cevap veren birbirinden keyifli tasarımlarla adından sıkça söz ettiren Ceramicas Aparici, bu konseptte tasarladığı modellerden Sincro'yu beğenilere sunuyor.

Çok sayıda farklı renk alternatifi ve geometrik deseniyle uygulandığı mekanı bambaşka bir havaya sokan bu renkli tasarım, seramikte alışılagelmiş alışkanlıkları da yıkıyor. Aparici Tasarım Grubu'nun yaratıcılığındaki sıradışılığı yansıtan bu keyifli model, sermikte pop art bir yaklaşımın da habercisi. Aparici'nin Harmony koleksiyonunda yer alan Sincro, 31,6x31,6 cm ebadındaki ortası daire şeklinde kesilmiş ve bu boş dairelere farklı renklerde gelen dairelerle orijinal ve çok hareketli bir komposizyon yaratıyor.

Beyaz, siyah, koyu mavi, oranj ve gri renk alternatifleri olan model ile özgürce sınırsız güzellikte yaşam alanları yaratmanız mümkün. Birbirinden keyifli tasarımlarla yıllara damgasını vuran Aparici seramikleri, estetiğin yanında kolay temizlenme, dayanıklık özellikleri ve stok avantajı ile de dikkat çekiyor.

www.cakmak.net