ODE'den 128 Sayfalık Teknik Fiyat Listesi



ODE Yalıtım, 128 sayfalık detaylı teknik fiyat listesi ile tüm bayileriyle iş ortaklarına bir ilki daha yaşatıyor. Sektör ilgililerinin 'uygulama, planlama ve stoklama' ile ilgili bilgilere de ulaşabildiği liste, gerçek anlamda yalıtım sektöründe bir ilk olma niteliği taşıyor. “Bu yalnızca bir fiyat listesi değil; aynı zamanda sektör için de bir rehberdir” diyen ODE Yalıtım Yön. Kur. Bşk. Orhan Turan, ODE ürünleriyle ilgili istenilen her bilgiye bu rehber aracılığıyla ulaşılabileceğinin altını çizdi.

Kullanıcılarının üründen maksimum fayda sağlamasını hedefleyen ODE, ürün tipine ve yapılacak işin niteliğine göre teknik fiyat listesi içinde ürünlerin uygulama bilgisine yer veriyor. Satış sonrası hizmete de önem veren ODE, ürünlerinin doğru uygulamayla en yüksek konforu ve güvenliği sağlamasını hedefliyor. Ürünlerin kullanılmadan önce doğru planlanmasının gerektiğinin altını önemle çizen Turan, “İş ortaklarımız ve bayilerimiz ürünleri nasıl bir planlamayla, ne şekilde uygularlarsa maksimum verimi kazanacaklarını ayrıntılı rehberimizden takip edebilecekler” dedi.

Ürünlerin stoklama koşullarına bağlı zarar görmesini engellemek için de gerekli şartların yer aldığı rehber, hangi ürünün nasıl bir planlama ve uygulamayla son kullanıcıya teslim edilecek hale geleceğini ayrıntılı şekilde anlatıyor.

Müşteri memnuniyeti ve sadakati bizim için ilk sırada

Önemli olanın 'ürün satışı' değil 'müşteri memnuniyeti' olduğuna inanan ODE Yalıtım Yön. Kur. Bşk. Orhan Turan, “Gerek bayilerimiz gerek iş ortaklarımız her geçen gün sektöre ve kendilerine kattığımız değer nedeniyle bizimle gönül bağı kurdular. Biz işbirlikçilerimizi, pazarımızı tanıyoruz ve sektörün gereksinimlerine uygun hareket ediyoruz. Bizden ürün alan kişi bu ürünü nasıl stoklayacağını, nasıl planlama yapacağını ve uygulayacağını biliyor. Tüm zincir son kullanıcının kaliteli yalıtım malzemesinin doğru kullanıldığı bir konutta ikametiyle sona eriyor” derken, sektördeki diğer isimlerin de benzer uygulamalarla kullanıcılarına destek vermesi gerektiğini ifade etti.