ODE'den Kapasite Artırma Kararı



Faaliyetlerini yalıtımda dünya markası olma vizyonuyla sürdüren ODE, 2020 yılına yeni bir atılım ile giriyor. Tesisat yalıtımında elastomerik kauçuk köpüğü ürünüyle Avrupa pazarında ilk sıralardan yer alan ODE Yalıtım, artan talep sonrası kapasite arttırma kararı aldı.

Reklam Goruntulenme Bolumu

R-Flex’te kapasite artışı için hazırlıklara başladıklarını açıklayan ODE Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, “R-Flex ürünümüze sadece Türkiye'den değil tüm özellikle Avrupa ve diğer ülkelerinden yoğun bir talep var. Bu yıl kapasite kullanım oranımız % 100 seviyelerinde gerçekleşti. Güçlü talebin 2020 yılında da devam edeceğini öngörüyoruz. Bu talebi karşılayabilmek için kapasite artış kararı aldık.” dedi.

R-Flex'in bu başarısının ardında ODE’nin Ar-Ge vizyonunun olduğunu vurgulayan Erhan Özdemir şöyle konuştu: “Uluslararası pazarlarda, özellikle de Avrupa pazarlarında ürünlerden katma değer beklentisi artıyor. ODE olarak ulaştığımız Ar-Ge kabiliyeti ve iş süreçlerimizdeki yenilikçi ve esnek yapı sayesinde yurtdışı pazarların bu ihtiyaç ve taleplerine hızla yanıt verebiliyoruz. Ar-Ge odağımız, katma değerli ürünlerimiz ve müşterilerimize değer yaratan uygulamalarımız ile teknik yalıtımda yurtiçindeki liderliğimizi ve Avrupa’nın en iyileri arasındaki konumumuzu önümüzdeki süreçte de güçlendirmeye devam edeceğiz.”