"Yapı Kataloğu 2006 / 2007" Çıktı



Yapı-Endüstri Merkezi tarafından hazırlanan ve Türk yapı sektörünün temel başvuru kaynağı olan Yapı Kataloğu'nun 17. baskısı, "Yapı Kataloğu 2006 / 2007" çıktı.

Yapı Endüstri Merkezi tarafından yayımlanan ve yapı sektöründe tüm kesimlerin başucu kitabı haline gelen Yapı Kataloğu, müteahhitlik ve proje hizmetlerini bilimsel, teknik ve ticari bir şekilde, bütün ayrıntılarıyla ilgili bütün kuruluşlara, teknik elemanlara ve tüketicilere tanıtmak amacıyla hazırlandı.

Türkiye pazarında yer alan yerli - yabancı 385 firmanın ürün ve hizmetlerinin yer aldığı katalog, tüm ayrıntılar düşünülerek ayrı takımlar halinde beş cilt Türkçe, beş cilt İngilizce ve CD-Rom olarak raflarda yerini aldı.

Yapı Kataloğu'nun beş cildinden ilki Dizin'e ayrıldı. Öteki dört ciltte ise hizmetler, altyapı, kaba yapı, bitirme işleri, kaplamalar, örtüler, tesisat, elektrik, bina içi ve spor tesisleri donanımı, mutfak-banyo, çevre düzenleme elemanları ve yüzme havuzları donanımı ana başlıkları altında 1500 teknik sayfada sunuluyor. "Yapı Kataloğu 2006/2007", 1700 marka ve 1400 ürün tipinde on binlerce ürünü içeriyor.

Yapı Kataloğu'nda yer alan bütün bilgilere, Yapı-Endüstri Merkezi'nin www.www.yapi.com.tr internet sitesinden de ulaşılabiliyor. 7000 adet Türkçe, 1500 adet İngilizce basılan katalog, Yapı Kitabevi ve diğer kitabevlerinde satışa sunuluyor. Ayrıca katalog, www.yapikitabevi.com adresinden de edinilebiliyor.

Yapı - Endüstri Merkezi
Yapı-Endüstri Merkezi, yapı malzemesi ve teknolojisi alanında çalışan bir bilgi merkezidir. 1968' den beri yapı sektöründe mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan profesyonel yöneticiler, mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve yapı malzemesi kullanıcısı tüm kesimlere hizmet vermektedir. Uzmanlık fuarları, Yapı Bilgi Merkezi, "Yapı Yayın" ile yayınladığı sektörel yayınları, Yapı Kitabevi, yıl bütününe yayılan çeşitli organizasyonları, 2001' den bu yana hizmet veren kapsamlı ve uzmanlaşmış portalı www.yapi.com.tr, sanal ortamdaki mimarlık müzesi mimarlikmuzesi.org ile sektörün temel taşlarından birini oluşturmaktadır.
Daha fazla bilgi için: www.yem.net