Olympus E-P1 ile Kış Daha Aydınlık



Olympus , profesyonel fotoğraf çekmek isteyip de SLR makinelerden korkanlar için E-P1 modelini yarattı. Micro Four Thirds standartlı, retro-şık PEN yüksek kalite ile odaklama ve çekimi birleştiriyor. Tüm E-P1 alımlarına 15 Aralık 2009 - 31 Ocak 2010 tarihleri arasında, FL-14  flaş hediye ediliyor.

Ödüllü E-P1, piyasaya çıktığı 2009 yazından bu yana parlak gümüş ve kar beyaz rengi ile Avrupa’da dikkatleri üstüne çekti.

Imaging Resource'den (İngiltere) Shawn Barnet, "Olympus E-P1 ile tanışmamız, 30 yıldır sahip olmadığım duygularımı tekrar canlandırdı" diyor. Olympus'un bu ilk Micro Four Thirds modeli pek çok tasarımın karışımından meydana geliyor: Basitlik, profesyonel kalite, sanat filtreler ile HD film kaydı, profesyonel fotoğraf çekimi.

15 Aralık 2009 - 31 Ocak 2010 tarihleri arasında tüm E-P1 alımlarında pratik bir flaş olan FL-14 hediye edilecek. Retro görünümündeki E-P1’le uyum sağlayan metal flaş, ışık koşulları ne olursa olsun yaratıcılığı arttırmaya imkân sağlıyor.

Kampanyaya katılmak için 31 Ocak 2010 tarihinden önce bir E-P1 (gövde veya herhangi bir kit) satın alıp, online kayıt olup, 15 Şubat tarihine kadar da faturayı, ürünün üzerindeki seri numarasını ve kutu üzerinde bulunan barkodu kesip Olympus`a göndermek gerekiyor.