Onduline' den Kozmetik Dizaynlar



Konut çatılarında ilk tercih olarak kullanılan ONDULINE HR Levhaları; doğayla uyumlu kozmetik dizaynları ve renkleri ile dikkat çekiyor...

Konut çatıları alanında artık klasikleşmiş bir yere sahip olan Onduline HR Levhaları; Onduline Avrasya'nın çevrecilik bilincine katkı ve klasikleşmiş levhalara fark yaratmak için çıktığı yolda, özel ve kozmetik dizaynlarla renklendi.

Konut çatılarını renklendirip farklılaştıracak Onduline HR Levhaları sahip olduğu özellikleriyle
çatıları adeta tablolaştıracak.

"Kamuflaj" ve "Natur" olmak üzere iki farklı çeşidi bulunan Onduline HR Levhaları; doğal renkleri ve renklerin kalıcılıkları ile daha da dikkat çekici hale geldi.

Askeri renklerin ağırlıklı kullanıldığı "Kamuflaj" serisi, doğayla olağanüstü uyumlu dizayn ve renkleri ile dağ evleri ve "yeşil"le bütünleşen her yapının "vazgeçilmez"i olurken, doğanın temel iki rengini ( yeşil ve kahve) naif bir resim anlayışıyla sunan dizaynı ile "Natur" ise; sıradışılıkta doğallık arayanların tercihi olacak.

Üstelik butik veya kupon tip olarak üretimleri gerçekleştirilen Onduline HR Levhalar; her üretim partisinde yaratılan ufak farklılıklarla kişiye özel hale getirilebiliyor.