Orka’dan Banyolarınıza Estetik Dokunuşlar



Premium Ürün Grubu - Kanyon

Banyoları sıradanlıktan kurtarmak için biraz renk ve hareket katmak yeterli. Orka banyolara özgün stil kazandırıyor ve ürün konseptindeki farklı tasarımlar bu noktada devreye giriyor. Kullanıcılara en iyiyi sunmak adına tasarımlarında ergonomiyi, fonksiyonelliği ve değişen depolama ihtiyaçlarını göz önünde tutuyor. Değişen tüketici beklentilerine odaklanan Orka, teknolojiyi takip ederek uygun maliyetlerle kaliteli mekanlara imza atıyor. Özellikle aydınlatma konusunda enerji tasarrufuna önem veren Orka, diğer aksesuarlarında dayanıklılığı ön planda tutuyor. Bu nedenle de dünyaca kabul edilmiş markalarla iş birliği yapıyor.
 
Banyo mobilyaları sektöründe önemli bir yere sahip olan Orka, dünyadaki modayı, yaşamı yakından takip ederek, AR-GE birimine yeterli önemi vererek, geniş bir ürün yelpazesi ile sektörde uzun yıllardır yer alıyor. Şimdi ise sadece mükemmeli arayanlar için yeni Premium ürün grubu ile kullanıcıların karşısına çıkıyor ve banyolara şıklık, asalet, kalite getirmeyi başarıyor.



Premium Ürün Grubu - Kemer

Orka,  tüketicilere banyo mobilyalarında, TV, saat, derece gibi pek çok teknolojik özelliği bir arada sunabiliyor. İsteğe bağlı alınabilen dolaplar hem yeni depolama alanları oluşturuyor hem de ürüne fonksiyonellik ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Tüketicileri dinleyen, anlayan ve onların istekleri ile şekillenen tasarımlar yapmak Orka için müşteri odaklı bir sürecin bir parçası...