Osmanlı Elektronik’ten Özel Çözümler



Osmanlı Elektronik, bir grup şirketi olarak 1991 yılında güvenlik teknolojileri ve zayıf akım sistemleri konularında faaliyet göstermekte olan Osmanlı Grup firması tarafından; Merkezi Uydu Dağıtım Sistemleri ve Güvenlik çözümleri konusunda hizmet vermek üzere kurulmuş. Firma yurtiçi ve yurtdışı projelerde; Proje ve Proje Danışmanlık, Sistem, Ürün Temini ve Anahtar Teslimi Tesis, Çözüm Ortaklığı, Satış Sonrası Teknik Destek ve Bakım konularında hizmet veriyor.

Osmanlı Elektronik, kadrosundaki ikisi Elektrik/Elektronik Mühendisi, onikisi Elektrik ve/veya Elektronik teknikeri, öteki bölümlerde de her biri konusunda uzmanlaşmış olan toplam 34 personel ile hizmet veriyor. Osmanlı Elektronik, sektörlerinin önemli markaları olan, Engel, Gessat, Astro, Delta ve Caliber firmalarının distribütörlüğünü; Kathrein, Hirschmann, Triax, General Electric / GE_Security Yangın Algılama İhbar Sistemi ve BKTel Fiber Optik sistemleri ile Samsung, Japon Dynamic gibi dünyada markalaşmış ürünlerin de çözüm ortağı.



Firmanın faaliyet alanları ise şöyle sıralanıyor:

Uydu Yayın ve Dağıtım Sistemleri (SMATV), Fiber Optik Sistemler (HFC), Kapalı Devre Tv Sistemleri (CCTV), Yangın Algılama ve İhbar Sistemleri, IP Head-End (IPTV), Genel Seslendirme ve Anons Sistemleri. Osmanlı Elektronik, önceden hazırlanmış ürün, sistem ve çözümler yerine, her projeye uygun yeni ve özel çözümler üretmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda firmanın bünyesinde şu departmanlar yer alıyor: Satış & Pazarlama Departmanı, Proje Departmanı, Lojistik & Planlama Departmanı, Teknik Servis Departmanı, Satış Sonrası Hizmetler Departmanı, Finansman ve Muhasebe Departmanı.


Bu haber, Yapıda Ürün 2012 ekinde yayımlanmıştır.