Osram 35W Powerball HCI ile Parlak Sunum



Osram, mağazalarda parlak bir sunum için renksel geriverimde en iyi test sonuçlarını alan OSRAM Powerball, seramik ateşleyici içeren, 35W Halojen-Metal halide lambaları sunuyor. Artık 35W gücünde de mevcut olan OSRAM Powerball HCI-T ve HCI-TC Shoplight, 95 (1A) renksel geriverim indisi ve yüksek ışık akımında mükemmel bir kırmızı renk geriverimi sağlıyor. Bu özellikler sayesinde Powerball teknolojisini içeren 35W Halojen-Metal Halide lambalar, pürüzsüz renk istenen her yerde kullanılabiliyor.

Canlı renkler

G12 soketli Powerball HCI-T Shoplight ve G8.5 soketli HCI-TC Shoplight, ürün sergisinin değerini yükseltiyor. Işık rengi 930 WLD olan 35W lambalar, sıcak beyazda renksel geriverim indisi 95 (1A) elde ediyor, düşük renk serpmesi ve kırmızı renk alanda yüksek ışık akımında çok doğal renksel geriverim ile parlıyor. Kapalı armatürler için geliştirilmiş lambalar, özellikle lüks satış alanları, mağaza vitrinleri ve müzeler için tasarlanmış.

Metal Halide lambaların performansı, patentli Powerball teknolojisiyle artıyor. Böylece yüksek ışık çıkışı mümkün oluyor ve aynı zamanda mükemmel renksel geriverim, uzun ürün ömürü ve güvenilirlik elde ediliyor.
 
Gelişmiş fonksiyonu ve güvenilirlik

Powerball HCI-TC Shoplight, Secure Fix soket ile geliyor. Böylece hem ele almak daha kolaylaşıyor, hem de geleneksel G8.5 soketlere göre daha doğru konumlandırabiliyor. Dayanıklı soketlerin üstünde şimdi uygun ek bileşenler bulunuyor ve tam G8.5 soketlerin tutuş yaylarına oturuyorlar. Böylece, Powerball HCI-TC Powerball tüm standart lamba duylar için uygun hale geliyor.