Otellerde Fagor İmzası



Kalitesi ve ürün çeşitliliği ile dünyada olduğu gibi Türkiye’de de pek çok otel projesinin tercihi olan Fagor Endüstriyel, otellerin mutfaklarında fırın, pişirme, bulaşıkhane ve soğutma ekipmanları ile yer aldı. Fagor ürünleriyle mutfaklarını yenileyen oteller arasında Club Med Palmiye, Novapark Otelleri, Kempinski Residence, Sofa Hotel Restaurant, Sürmeli İstanbul Hotel Resort, Susesi Deluxe Resort&SPA, Venezia Palace Otel, Gloria Serenity Resort gibi pek çok isim bulunuyor.

Dünyada 5 kıtaya yayılmış 14 fabrika ve 35 satış ofisiyle faaliyet gösteren Fagor Endüstriyel, 1999 yılından beri Türkiye’de hizmet veriyor. Kalite, dayanıklılık ve işlevselliği bir arada sunan Fagor Endüstriyel Türkiye, ürün gamında sektör profesyonellerinin ihtiyaçlarına cevap veren 100’ün üzerinde çeşit bulunduruyor.

İspanya merkezli endüstriyel mutfak ve çamaşırhane ekipmanları üreticisi Fagor Endüstriyel, otellerin yanı sıra sağlık kuruluşları, eğitim kurumları, ofis ve sanayi kuruluşları, askeri birlikler, resmi daireler, catering şirketleri, kafe ve restoranlara profesyonel çözümler sunuyor.