PakDoor ile Konfor ve Tasarruf Bir Arada



Avrupa’nın en genç teknolojilerinden birine sahip olan Pakpen’in markalarından biri olan PakDoor PVC Kompozit İç Kapı Sistemleri 11 farklı modeli ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Günün trendlerine göre sürekli yenilenen Kompozit iç kapı sistemleri su ve neme karşı dayanıklılık, ses ve ısı yalıtım özelliği, doğayı ve çevreyi koruma adına kullanılan hammadde ve yardımcı malzemeler, darbeye, çizilmeye, kırılmaya karşı dayanıklılık özellikleriyle fark yaratıyor. Sade, yalın ve minimalist yapısıyla dikkat çeken PakDoor modelleri, her türlü ıslak zeminde zarar görmeden uzun yıllar boyunca kullanılabiliyor.

Kapıda 25 yıllık garanti

Türkiye’de ilk kez üretiminde EPS yalıtım malzemesi kullanılan PakDoor kapılarının kalitesine 25 yıl güvence veriliyor. Altyapı sistemlerini yenileyerek üretim kapasitesini artıran Pakpen, PakDoor markası ile günde 1000 (bin) adet kompozit oda kapısı üretebiliyor. Hızlı teslimat ve kolay montaj avantajlarıyla dikkat çeken PakDoor ürünleri son olarak Balıkesir Kuzuluk Kaplıcaları ve Kayseri Lifos Otel’in tercihi oldu.

PakDoor PVC Kompozit İç Kapı Sistemleri 11 farklı modeli Nova, Antaras, Layra, Vega, Electra, Sirius, Atlas, Libra, Gaia, Truva, Hidra ile günün trendlerine göre sürekli yenilenerek şıklığı yaşam alanlarıyla bütünleştiriyor. 8 ayrı renk seçeneğiyle de her zevke ve dekorasyona uygun çözümler sunuyor. 

Pakpen’in pencereleri ile yüzde 40 tasarruf

Pakpen markası ile üretimi gerçekleşen PVC Kapı-Pencere-Panjur ve Kepenk Sistemleri 1989’dan bu yana dünyanın dört bir yanında ve Türkiye’nin bütün şehirlerinde tercih ediliyor. Bu alanda üretilen Optimal, Rival, Global, Oval, Sürme, Royal ve İdeal serileri ile her mevsime ve iklim koşullarına uygun pencere seçenekleri sunuluyor. Renklerinin yıllarca solmaması, kolayca temizlenmesi, gürültüyü, soğuğu ve sıcağı dışarıda tutup yüzde 40’a varan tasarruf sağlaması gibi önemli özellikleri bulunan Pakpen ürünleri AB normlarında CE belgeli olarak üretiliyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu