PAKPEN, Pak Plast ile Boru ve Ek Parçaları Fuarı'ndaydı



Yapı sektöründe faaliyetlerine on altı yıldır devam eden PAKPEN Şirketler Grubu, yatırımını tamamlayarak yeni markası Pak Plast'ın üretimine başladı. Mevcut tesislerine ek olarak Konya III. Organize Sanayi Bölgesi'nde 120 bin metrekarelik alanda 50 milyon euroyu bulan yatırımını tamamlayan PAKPEN, 22 - 25 Mart tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Alanı'nda düzenlenen Boru ve Ek Parçaları Fuarı'nda sektör yetkilileri, inşaat firmaları ile buluştu.

Avrupa'nın en son teknolojisini kullanarak boru üretiminde tam otomasyon tekniğine geçen PAKPEN, yatırım miktarı ve kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük ilk 10 boru üreticisi arasında yer alacak. Toplam 70 bin ton üretim kapasitesine sahip olan tesis, üretiminin yüzde 20'sini ihraç edecek.

PAKPEN Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, “PAKPEN Şirketler Grubu olarak yapı sektöründe yarattığımız kalite ve teknoloji birikimini, yeni ürün ve üretim süreçlerinin geliştirerek yeni pazarlara girmeyi hedeflemekteyiz. Önümüzdeki süreçte kaliteli ürün ve hizmet üretimine devam edeceğiz” diye konuştu. Toplam dört gün süren fuarda, ziyaretçiler PAKPEN stantına yoğun ilgi gösterdi.

PAKPEN, 10. salonda bulunan standında,

- Pak Plast 3. Boru ve Ek Parçaları Fuarı'nda Pak Plast Polietilen Boruları ve ek parçalarını
- Pak Plast Korige Kanalizasyon Borularını
- Pak Plast Polipropilen Borular ve ek parçalarını
- Pak Plast PP Atıksu Borularını
- PEX Boru ve Aksesuarlarını
- HDPE Boru ve ek parçalarını
- PE 80 Doğalgaz Boru ve ek parçalarını
- Alüminyum folyolu boru ürünlerini tanıttı.