Peli'den Loft Koleksiyonu



Üretiminin her aşamasında üstün kaliteyi birinci koşul olarak kabul eden Peli’nin Loft Koleksiyonu’nda, Istıranca Meşe, İspir Meşe, Moğol Meşe, Kumlu Kestane, Kül Kestane, Bakır Kestane tonu olmak üzere 6 farklı yüzeyle ağacın en doğal halini mekanlara taşıyor. Yüzeyindeki doğal görünüm ve zengin renk seçenekleri ile farklılık yaratan Loft’taki Istıranca Meşe ve İspir Meşe, yazlık mekanları estetik anlamda yeniden var ediyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Peli’nin doğayı referans alarak tasarladığı Loft, ahşabın doğasında bulunan incelikleri mekanlara yansıtıyor. Bu doğal görünüm mekanın sıcaklığını artırırken, insanın samimiyet ve yakınlık duygularına da dokunuyor.

Adını, en belirgin özelliği özgürlüğü, rahatlığı ve ferahlığı olan Loft’lardan alan koleksiyon, dar ebadı, gerçek ahşap dokusu ile gerçek masif ve lamine parkelerle yarışacak nitelikte. Görünümü ile doğayı hem estetik hem ekonomik koşullarda zeminlere taşıyan koleksiyon unilin kilit sistemi sayesinde hızlı ve kolay uygulanabiliyor. Koleksiyon kolay temizlenme özelliği ile yaşam alanları için ideal zemin oluşturuyor.