Pelifair 2010 için Start Verildi



Sektörün önde gelen mobilya ve mobilya aksesuar üreticileri dışında yurt dışından katılan postforming üreticilerinin sergileme yaptıkları, Türkiye’nin önde gelen tasarımcı, mimar ve iç mimarlarının gelecek yılın trendlerinin keyifli bir tatil ortamında izlediği Pelifair 2010, 29–31 Ekim tarihleri arasında Hotel Turan Prince Residence’da geçekleşecek.

Turanlar Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Çiğdem TuranDördüncü Pelifair kapsamında organizasyonun çıtasını daha da yükselten Turanlar Grup, yeni işbirlikleri ile Pelifair’i kurumsallaştırma ve gelenekselleştirme yönünde adımlar attı.

Bu kapsamda Yapı-Endüstri Merkezi’nin (YEM) çözüm ortağı olarak destek verdiği Pelifair 2010, Protokol Turizm’in de organizasyon desteği ile misafirlere keyifli günler yaşatacak.

02 Eylül perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleşen organizasyon toplantısında sergileme yapacak kurumlar ve çözüm ortakları biraraya gelerek Pelifair 2010’a ilişkin fikir alışverişinde bulundular. Bu yıl ağırlıklı olarak otel ve hastane iç mekan tasarımı üzerine odaklanacak sunumların yanısıra Pelifair 2010 kapsamında İngiltere’den Global Color Research grubu, gelecek yılın renk trendleri ve bu trendlerin tasarıma olası etkisi üzerine bir konferans verecek.

Türkiye’nin önde gelen mimarlarının da konuşmacı olacağı organizasyonda misafirlerin Antalya’daki konaklamaları Turanlar grup tarafından karşılanıyor.



Mesleki iletişim ortamını güçlendirmesinin yanısıra yoğun iş temposundan sıyrılarak keyifli vakit geçirilebilecek ve kontenjanı sınırlı Pelifair 2010’a katılım konusunda başvuruda bulunmak için Turanlar Grup’dan Emel Uçan (0212) 698 89 92 veya Yapı-Endüstri Merkezi’nden (0212) 266 70 70 Bican Şahin’e ulaşılabilir.