Pera Konakları’nın İlk Etabında Son 4 Villa



Sarıyer İnşaat tarafından başlayan Pera Konakları Projesi ilk etabını tamamladı. Boğaz manzarası, yemyeşil doğası, çağdaş yaşamın tüm gereksinimlerini karşılayan alt yapısı, sanatın, kültürün, sporun dört mevsim yaşandığı sosyal tesislerin, en ince detaylarının düşünüldüğü proje de alışılmış lüksün dışında huzurlu ve rahat bir yaşam hedefleniyor.

1. etapta yer alan 9 tripleks villadan son 4’ünü satışa sunan projede her şey düşünüldü. Bahçe katında hobi odası ve sauna yer alıyor. Birinci katta salon, mutfak, çalışma odası ve banyo bulunuyor. İkinci kata çıkıldığında 4 oda, ebeveyn odası ve banyosu mevcut. Son olarak çatı katı ile son bulan projede bir oda ve özel banyosu ile her zevke hitap ediyor.

Huzur ve güvenliğin birinci planda olduğu Pera Konakları, yirmidört saat görevli özel birimlerce korunuyor. Çocuklarınızın rahatça oynayabileceği çocuk parkaları, süs havuzları, tenis, basketbol ve voleybol sahaları lüksü keyifle perçinliyor. Proje açık yüzme havuzu, yürüyüş parkurları ile hayatı değerli kılıyor.

Pera Konakları projesinde evlerin alt yapıları için dünyaca ünlü markalarla işbirliği yapıldı. Ses ve izolasyonu sağlayan Alman THYSSEN PVC sistemleri ise ev sahiplerinin huzurunu ve sıcaklığını istedikleri gibi korumalarını amaçlıyor. Salon ve yatak odalarında kullanılan 1. sınıf parkeler, banyolarda kullanılan ithal seramiklerle bütünleşerek, kaliteyi simgeliyor. Fransız ALPHACAN yerden ısıtma sistemleri ile en soğuk kış günlerinde bile evleriniz tüm sıcaklığını koruyor. Çatılarda; Canada IKO ( CRC) tarafından, tamamen organik malzemeden üretilen ve ısı değişimlerinden etkilenmeyen shingle çatı kaplaması kullanılıyor.

Metrekaresi 2000 dolar olan son 4 villa 400- 524 metrekare arasında yer alıyor. Denizbank ve Garanti Bankası işbirliği ile uygun ev kredisi olanağı da sunuluyor.