PERYÖN ve RE/MAX’ten Krizde İşbirliği



Küresel kriz nedeniyle işini kaybeden ya da kaybetme riski yaşayan çalışanlar için yeni arayışlar içinde olan Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN), sektöre girişimci insan kaynağı kazandırmak için çalışmalar yürüten RE/MAX Türkiye ile işbirliği gerçekleştiriyor. PERYÖN, gayrimenkul sektöründe kendi işini yaparak yeni bir geleceğe ve kariyere adım atmak isteyenleri, ofisleri için nitelikli gayrimenkul danışmanı adayı arayışı içinde olan RE/MAX Türkiye’ye yönlendiriyor. Proje ile yıl sonuna kadar yaklaşık 700 kişiye kariyer olanağı yaratılması planlanıyor.

Proje kapsamında, PERYÖN üyelerinin desteği ile gayrimenkul sektörüne ilgi duyan, girişimci özelliklere sahip, uygun profildeki adaylardan oluşan bir insan kaynağı havuzu geliştirilmesi hedefleniyor. PERYÖN kendi üyelerini, üyeler de kendi şirketlerinde ya da yakın çevrelerinde istihdam problemi yaşayan çalışanları, gayrimenkul sektöründeki kariyer fırsatı hakkında bilgilendiriyor. Ayrıca, gayrimenkul sektörüne ilgi duyanları, remaxekatilin.com internet adresindeki başvuru formlarını doldurmaları konusunda yönlendiriyor.



PERYÖN kanalıyla yapılacak başvurular arasından, RE/MAX ofisleri tarafından gerçekleştirilecek mülakatlar sonucu, adayların tercihleri doğrultusunda Türkiye çapındaki 180’den fazla RE/MAX ofisine yönelik seçme-yerleştirme çalışmaları hayata geçirilecek.

Dileyen adaylar yine www.remaxekatilin.com internet adresindeki kayıt formunu doldurarak, RE/MAX ofislerinden davet beklemeden “Geleceğim Burada” seminerlerine katılma ve seminer sırasında Profil International danışmanlığında gerçekleştirilen mülakatlara katılma fırsatı elde edecekler. Bu mülakatlar sonucu, aranan niteliklere uygun adaylar belirli RE/MAX ofislerine yönlendirilecekler. RE/MAX ofisleri için seçilen tüm adaylar, gayrimenkul sektörü ile ilgili kapsamlı bir eğitime katıldıktan sonra, global RE/MAX sistemi altında uzmanlaşarak kendi işlerini yapma olanağı elde edecek.