Philips, Avrupa'nın En Çevreci Televizyonu Econova LED TV’yi Sunar



Gelişmiş LED aydınlatma teknolojisi ile göz alıcı minimalist tasarımı bir arada sunan Philips, güneş enerjisiyle çalışan uzaktan kumandalı Avrupa'nın en çevreci LED TV'si Econova ile bir ilke daha imza atıyor. Avrupa Görüntüleme ve Ses Derneği (EISA) tarafından 2010-2011 Avrupa Yeşil TV ödülüne layık görülen 42 inç Econova LED TV, çevreyle ilgili endişeleri performanstan ödün vermeden bütüncül bir şekilde ele alıyor ve evinizde sürükleyici gerçek sinema deneyimini çevreye minimum etkiyle sunuyor.

2010-2011 Avrupa Yeşil TV

Econova (42PFL6805) 2010-2011 Avrupa Yeşil TV ödülüne layık görülmüştür. EISA değerlendirme jürisi konuyla ilgili olarak:

“Enerji verimliliği arayışında Philips 42PFL6805, ekonomik modda sadece 40 Watt ile tüm zamanların en düşük tüketim miktarına erişiyor. Setin ekolojik tasarıma kapsamlı bir yaklaşım sergilediği alışılmışın dışında ürün mimarisi, güneş enerjili uzaktan kumandası, çift işlevli standı, duvara monte edilme olanağı ve internet üzerinden sunulan kullanma kılavuzu gibi birçok detayında görülüyor. Rakipleri tarafından kullanılan tam bir arka kapak yerine elektronik aksamı kapatan kısmen geri dönüştürülmüş küçük alüminyum panelin akıllı kullanımı da son noktayı koymuştur” dedi.

Bütüncül ekolojik tasarım

Sürdürülebilirlik alanında lider konumunda olan Philips, özellikle enerji tüketiminin azaltılması; üretimde ve ambalajlamada kullanılan malzemelerin azaltılması; zararlı maddelerin kullanımının azaltılması; geri dönüştürülebilirliğin artırılması gibi konularda tüketicilerin çevreye olan etkilerini azaltmalarını, basitleştirmek için sürekli olarak çalışıyor. Bu kapsamlı yaklaşıma uygun şekilde üretilen Econova LED TV eko tasarımda yeni bir seviyeyi temsil ediyor.





Philips Econova LED TV, Avrupa’nın en çevreci televizyonu olarak sınıfının en iyi görüntü kalitesini sağlarken enerji tüketimini yüzde 60’a kadar azaltan (kategorisinde en düşük) en yeni LED aydınlatma teknolojisini kullanıyor

Econova LED TV’nin kapalı modu gerçekten kapalıdır. Piyasadaki diğer TV’lerin aksine Econova LED TV’nin sıfır güç anahtarı TV kapatıldığında güç tüketimin 0 watt’a düşürülmesini sağlar.

Econova LED TV kolaylıkla geri dönüştürülebilen ve daha önce kullanılmış malzemelerden üretilmektedir. Buna rağmen, Econova LED TV yüksek kaliteli, sağlam alüminyum muhafazası sayesinde kalitesini ortaya koymaktadır.

Güneş enerjili uzaktan kumandasının ücretsiz olarak kullanılabilen bir enerji kaynağı olan doğal güneş ışığıyla şarj olması, pil değiştirme veya atma gereksinimini ortadan kaldırmakta, çevreye olan etkiyi daha da azaltmaktadır.

Malzeme israfını azaltan Econova LED TV, masaüstü standı olarak kullanılmasının yanı sıra duvara montaj dirseğine kolayca monte edilebilen benzersiz Philips 2’si 1 arada stand ile birlikte gelerek tüketicilere kolaylık sağlar ve çöpe atılan parçalardan kaynaklanan gereksiz atıkları ortadan kaldırır.

Econova LED TV ayrıca zararlı malzemelerin kullanımının azaltılmasında ilerleme sağlamıştır. PVC ve Bromlu Alev Geciktiriciler içermemesinin yanı sıra kolay geri dönüşüm için tasarlanmıştır. Ambalajı polistiren tamponlar veya plastik torbalar içermez ve %100 geri dönüştürülebilir.





Görüntü Kalitesinden Ödün Vermez

Pixel Precise HD, ödüllü Pixel Plus temeli üzerine kurulmuştur. 4 trilyon rengin yanı sıra tüm filmlerinizin akıcı ve net olmasını sağlayan HD Natural Motion özelliğiyle görüntü kalitesini bir sonraki seviyeye taşır. Pixel Precise HD şimdi Super Resolution özelliğiyle USB’den bir video veya iyi kaliteli Blu-ray filmleri izlerken en iyi görüntü kalitesini sunar.

Philips 100Hz clear LCD’li Econova LED TV, net, canlı ve ayrıntılı görüntüler ortaya çıkarır ve Super Resolution özelliği sayesinde yüksek kaliteli Blu-Ray film veya çevrimiçi video izlerken en iyi görüntü kalitesine sahip olmanızı sağlar.



Sesi Hissedin

Econova LED TV, ön tarafta iki hoparlör ve arka tarafta iki woofer ile her kelimeyi duymanıza olanak sağlayan görünmez bir ses sistemine sahip olan entegre Clear Sound teknolojisini kullanır. 20W RMS ve Incredible Surround, sese tüm oda boyunca mükemmel bir derinlik ve genişlik vererek gelişmiş bir toplam surround ses deneyimi sunuyor. Bu sistem size zengin izleme deneyiminin tamamlayan net ve hacimli bir ses sağlıyor.