Philips DailyDuo ile Hızlı ve Pratik Temizlik



Philips teknolojisi ile üretilen Philips DailyDuo Dikey Şarjlı Süpürge, sizi şık tasarımı ve ikisi bir arada özelliği ile kusursuz temizlikle buluşturuyor.

Philips DailyDuo dikey şarjlı süpürge, şık tasarımı ile ev dekorasyonunuza uyum sağlarken, günlük hızlı temizlik imkanı sunarak hayatınızı kolaylaştırıyor.

Philips DailyDuo’nun ve ikisi bir arada özelliği, zeminin ve mobilyaların kolayca temizlenebilmesi için standart süpürge ile el süpürgesini aynı üründe buluşturuyor. QuickDraw açma sistemiyle, el süpürgesi tüpten kolayca çıkarken; uzun ve kısa saplı kullanım arasında geçiş yapma imkanı da veriyor. Philips DailyDuo’nun kendiliğinden dik durma özelliği sayesinde ise süpürgenin gövdesi istenilen yere bırakılabilirken, el süpürgesi ile temizlik devam edebiliyor.



Ayrıca, şarj edilebilir pillerle kablosuz çalışma imkanı sunan DailyDuo, en ulaşılmaz yerlerde bile kesin sonuç sağlarken, AutoOff şarj sistemi sayesinde piller tam şarj olduğunda otomotik olarak kapanıyor ve enerji tasarrufu sağlayarak bütçeyi de koruyor.