Philip'ten Modern Ofisler İçin Rotaris



Modern ofislerde çalışanlar için ideal aydınlatma çözümleri sunmak birbiriyle çelişen tüm taleplere rağmen herşeyden önce bir denge yaratma problemidir.

Rotaris, yuvarlak hatlarıyla ofislere denge getirirken çalışanların üretken ve keyif verici bir iş deneyimi yaşamaları için gereken uygun ortamı sağlar. Rotaris'in piyasaya çıkmasıyla ofis kullanımına uygun yuvarlak armatür devri başladı. Yüksek verimli 60 W TL5 yuvarlak lamba ve %60 verimlilikle çalışan armatürlerin her yönden ışık yayma özelliğiyle birleşmesi sonucu Rotaris armatürlerin normal ofislerde kullanılabileceği sonucuna ulaşıldı.


Rotaris'in yuvarlak şekli sayesinde aydınlatma dizaynı, fazladan kablo şebekesine ya da ofis yerleşiminin değiştirilmesine ihtiyaç duymadan kullanılabilir. Rotaris bu sayede modern ofislerde, esnek bir yapıda özenle dizayn edilmiş mobilyaların kullanılabilmesini sağlar.

Rotaris ayrıca ofisler için büyük önem taşıyan parlak ve göz kamaştırıcı aydınlatma ihtiyacını da OLC (Omnidirectional Luminance Control - Heryöne Işık Kontrolü) teknolojisiyle karşılar.