PKN Vol 15, İstanbul'da Dönüşümü Masaya Yatıracak



‘Kusurluluk’ başlıklı 1. İstanbul Tasarım Bienali açılış haftası süresince, Dutch DFA (Design, Fashion, Architecture) tarafından, Dutch Creative Industries Mission (Hollanda-Türkiye Yaratıcı Birliktelikler) programı çerçevesinde düzenlenecek olan 'Kentsel Dönüşüm’ temalı etkinlikte her iki ülkeden mimar, modacı ve tasarımcılar sunumlarıyla yer alacaklar.

Birbirine karışan kentsel gelişim, dönüşüm, tasarım, rejenerasyon, yenileme, restorasyon kavramları arasında, İstanbul’da yaşayan bizler neye dönüşüyoruz? Bunların sonucunda ortaya çıkan 'kentlilik’ nasıl bir şey? Bizi ve davranış biçimlerimizi nasıl dönüştürüyor?

17 Ekim Çarşamba gecesi, PechaKucha Night İstanbul sahnesine çıkacak 10 sunucu, 'Tanrım Beni Baştan Yarat!' (Oh God! Please Give Me A Makeover!) başlığı altında kentsel dönüşüme başka bir açıdan bakacak.

Sunumlar

* 3plus1 - Angie Abbink
* Murat Germen Fotoğrafçılık- Murat Germen
* City Forster - Martin Sobota
* Kerem Piker Mimarlık- Kerem Piker
* Plein06/Consort Architects

-Ara-

* TAK Architects - Hans Heine
* Nobon - Cenk Hasan Dereli
* Strootman Architects - Berno Strootman
* Spring Architects - Eric Kooi


PechaKucha Night İstanbul Vol 15'i,Twitter üzerinden #pknistvol15 hashtag'i ile takip edebilirsiniz. Saat 20:20’de başlayacak etkinlikte, sunumların İngilizce olacağı ve simültane tercüme yapılmayacağını not düşelim.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için tıklayınız.