Polisan Kimya, İnovatif Ürünleriyle Farklı Platformlarda Yer Alıyor



Türk toplum ve ekonomisinin gelişiminde pay sahibi olmak, çevreye ve bulunduğu sektörlere yüksek katma değer yaratmak misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Polisan Holding’in iştiraki Polisan Kimya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 5746 sayılı kanun çerçevesinde incelenip onaylandıktan sonra belgelendirilerek 6 Haziran 2017 tarihi itibarıyla 507. Ar-Ge Merkezi belgesine sahip kurum oldu.

Polisan Kimya’nın inovatif ürünleri, uluslararası yayınlar ve bazı üniversitelerin bilimsel yayınlarına konu oluyor. Polisan’ın, “formaldehit emisyonu düşük paneller” üzerine makalesi uluslararası saygın yayınlardan “Holzforschung” adlı dergide, “biyo katkılı formaldehit reçinelerde bağ performansı” konulu makalesi ise “Wood Research”de yayımlandı. Journal of Green Building dergisinde yayımlanan “polipropilen lif ile güçlendirilmiş beton” üzerine yayınlanan bilimsel makalede ise Polisan Kimya’nın mevcut ürünü kullanıldı.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi‘nde, “büzülme engelleyici katkılar” ve “polipropilen lif kullanımı” üzerine yazılan 2 ayrı bilimsel makalede Polisan Kimya’nın mevcut ürünlerine yer verildi.

Polisan Kimya ayrıca geçtiğimiz 3 yıl içinde Türkiye ve yurtdışında sektörün önemle takip ettiği panel, sempozyum, kongre ve konferanslarda sunumlarıyla yer aldı.