Porcelanosa’dan Banyo Konseptine Yeni bir Yorum



Sürdürülebilir mimariyi destekleyen Porcelanosa Grup; Eskişehir merkezli, ağırlıklı olarak ithal ve yerli yapı malzemeleri satışı konusunda yenilikçi ve tecrübeli bir firma olan Yapı Detayları farkıyla Türkiye’de…

Duvar ve yer seramiği sektöründe dünya liderleri arasında yer alan Porcelanosa; İspanya Villa Real’de 600 bin metrekare üretim sahasına yayılan modern tesislere sahip bir şirketler grubu. Üstün üretim teknolojisi ile büyük ebatlarda aşınmaya dayanıklı ürünler ve havuz kenarları için kaymaz parke görünümlü seramiklerde üreten Porcelanosa Grup, sürdürülebilir mimariyi destekliyor.

Porcelanosa Grup’un STON-KER® Ekolojik Fayans koleksiyonda yer alan ürünler, FSC (Orman Yönetim Konseyi) ve PEFC (Orman Yatırım ve Sertifikasyon Planlama Programı) tarafından sertifikalı olma özellileriyle dikkat çekiyor. Ürünlerin yüzde 95 oranında geri dönüşümlü malzemeden üretilmesi ve su tasarrufu sağlıyor olması sunduğu ekolojik çözümlerden sadece bir kaçı…

Porcelanosa Grup’un banyo mobilyaları ve ekipmanları konusunda uzman olan firmaları Noken ve Systempool ise yarattıkları küresel konsept ile dikkat çekiyor.

Organik şekiller, bütün banyo mobilyaları ve musluk koleksiyon malzemelerinin ilk çizgilerini oluşturuyor. Bu ana fikir çerçevesinde şekillenen ‘Lounge’ koleksiyonu, son dönemde tasarım anlamında göz alıcı ürünler yaratan İtalyan sanatçı Simone Micheli tarafından Noken için tasarlandı.

Porcelanosa Grup tarafından geliştirilen ve Systempool markası altında yer alan Krion® Lux ise; kimyasallara karşı yüksek direnç sağlayan ve son teknolojiye sahip banyo aksesuarlarından oluşan bir banyo konsepti sergiliyor. Systempool, ayrıca konutların sağlık kaynağı olan suyun faydalarını en üst düzeyde kullanmak için Porcelanosa Grup tarafından sunulan en son ürünlerinden SPA Home konusunda da güçlü bir içeriğe sahip.

Porcelanosa Grup, 12-16 Mart 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek ISH ’in Frankfurt’ta gerçekleştirilecek fuarında yer alacak.

Detaylı bilgi talebi için tıklayınız.