PrideLED ile Şık Tasarım ve Güçlü Işık Bir Arada



PrideLED, etkileyici tasarımı ve güçlü LED ışığı ile mekânlarına farklılık ve güçlü bir aydınlatma eklemek isteyenler için tasarlandı. Yüksek ışık gücüne karşın elektrik tüketimini minimumda tutmayı başaran PrideLED ailesinde, 12 ile 44W arasında değişen beş farklı güç seviyesinde, 1.500’den başlayıp 4.900 lumene kadar bir ışık almak mümkün. 

50.000 saat kullanım ömrü olan yüksek performanslı LED çiplerinin kullanıldığı PrideLED ailesi, Carbon, Color ve Silver olmak üzere üç farklı görsel temaya sahip. Carbon temasında, kendine has bir efekt sağlayan karbon film kaplamasını ikinci bir renk ile birleştiren ürün; hem tasarımı ile mekanlara şıklık katıyor, hem de modern bir mimari konseptin tamamlayıcı bir parçası haline geliyor. Color temasında, siyah beyaz ve metalik gri renklerin kombinasyonu ile beğeniye göre bir görüntü yakalanırken; Silver temasında saten alüminyum gövde ile yakalanan metal efekti, siyah renkle birleşerek şık bir görüntüye ulaşıyor.

11 farklı renk alternatif sunuyor

Bu üç tema sayesinde, 11 farklı renk alternatifi sunan PrideLED ailesinde, ayrıca kullanılacak mekâna bağlı olarak yedi farklı gövde şekli tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Ray spotun yanı sıra, ankastre spot, yuvarlak çay spotun yanı serçeveli sabit ve hareketli ankastre versiyonlar da mevcut. Ayrıca kare çerçeveye sahip tekli ankastre ile dikdörtgen çerçeveli ikili ve üçlü ankastre gövdeler sayesinde, tek bir aydınlatma aygıtından 14.700 lumene varan bir ışık elde edilebiliyor.

Ayrıca LED modülünün tercih edilmesi durumunda PrideLED’in beş yıl garantili olması da, ürüne ayrı bir değer katıyor. Otomasyon yapılmasına uygun teknik özelliklere de sahip olan PrideLED, şık bir tasarım, son teknoloji ve güçlü bir ışığı aynı anda yakalamak isteyenlerin hizmetinde…

Teknik Özellikler:

@referanskodu:05.05.2014@

Reklam Goruntulenme Bolumu