Prof. Tony Ciochetti GYODER İçin Eğitim Verecek



Thomas G. Eastman Kürsüsü Başkanı, MIT'nin Şehircilik ve Şehir Planlaması Departmanı'nda Emlak Uygulamaları Profesörü ve Teksas Üniversitesi, San Antonio Gayrimenkul Finansmanı ve Geliştirme Programı Direktörü Prof. Tony Ciochetti GYODER için eğitim verecek.

15 Şubat Cuma günü 10.00 - 12.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlik, Tekfen Towers Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Eğitim dilinin İngilizce olduğu etkinlikte, simultane çevri yapılmayacak.

Prof. Tony Ciochetti hakkında

Tony Ciochetti, Thomas G. Eastman Kürsüsü Başkanı, MIT Gayrimenkul Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı ve Akademik Direktörü olarak faaliyet gösteriyor. Ayrıca MIT’nin Şehircilik ve Şehir Planlaması Departmanı’nda Emlak Uygulamaları Profesörü olarak da görev yapıyor ve gayrimenkul finansmanı ve geliştirilmesi konularında dersler veriyor. MIT’deki ana sorumlulukları sektörle ilgili araştırmalar yaparak küresel inşaat ortamını iyileştirmeye yönelik merkezin misyonunu güçlendirmek ve işin profesyonellerinin işi daha bilgilendirilmiş şekilde gerçekleştirmelerini teşvik etmek. Profesör Ciochetti’nin uzmanlık alanları arasında ticari gayrimenkul geliştirme ve gayrimenkul finansmanı bulunuyor. Ciochetti aynı zamanda Teksas Üniversitesi, San Antonio Gayrimenkul Finansmanı ve Geliştirme Programı Direktörü.

Prof. Ciochetti finans alanında lisans derecesini Oregon Üniversitesi’nden, Gayrimenkul ve Şehirsel Arazi Ekonomisi alanındaki master ve doktora derecelerini ise Wisconsin Madison Üniversitesinden aldı.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için tıklayınız.